anketa :-) stačí chvilka...

Otázku položila: full.avl 5.10.2011 19:57

několik otázek v jednom. Troufnete si odpovědět? :)

1) zavzpomínejte čím jste upoutali svého partnera, manžela, milence atd....co na něm ( ní ) nejvíc oceňujete ? ...peníze? sex? dobrou náladu.....tak prozraďte....já to určitě taky řeknu ... :-D

2. Hlouposti, které mohou zabít lásku i vztah. Co Vám vadí na Vašem partnerovi? Řešíte prkotiny jako poházené ponožky, mlaskání u jídla, nebo to přecházíte?

3. Kolikrát za den lžete? Lžete vůbec? :-)

4) Myslíte si, že to mají muži v životě jednodušší?




ještě něco :) 1. k tomu lhaní :-) někdo říká, že nelže, že je to jen upravená pravda, což je v tu chvíli vážně na pěst. :-)) "V čem lžete? myslím tím co vás vede k tomu, aby jste někomu zalhaly? " :)


2. dotaz do ankety je tento. :-)))
A) Nejoriginálnější požádání o ruku. :-)))
B) a pak zda má v dnešní době cenu svatba, nebo je to přežitek? :-)

3) Co se Vám líbí :-) při jízdě autem a co Vás rozčiluje ? :-)))

Požádaly by jste někdy svého partnera o ruku vy? :-)

mé odpovědi :-D

1) Nevím, netuším, někdy se až divím, že jsem našla někoho jako je Pája :-) Co na něm oceňují? To že mě má rád takovou jaká jsem, a že i když nejsem dokonala, že mi neříká co bych měla na sobě změnit, abych se mu nepř. líbila víc. :-) Čím mě zaujal ON? Mmm tím jaký je, chování, hlas, oči. Je přesně můj opak. :)
Líbilo se mi, když mě vytáhl na basket, (to jsem byla poprvé na zápasu NBL) jak jsem nevěděla co jak, znamená a snažil se mi vysvětlovat i ty kroky, přesto, že musel sledovat hru atd. :-)

2) Co mi vadí? panejo to jsem zas vymyslela békovinu. :-))) Nevadí mi nic :-) zatím se nenašla věc, která by mi na něm vadila. Možná když bychom měli společnou domácnost bylo by to jiné, ale každý si bydlíme jinde, takže neí nic co by mi mělo vadit :-) Ale jak už bylo zmíněno, krkání, prdění by mě nenaštvalo. :-)
(ale zároveň musím říct, co mě vytáčí na jiných členech rodiny... jsem puntičkář... takže asi ty pohozené ponožky někde na pohovce by mi pily nervy. či Přeházené hrníčky, atd :-)) )

3) lhala jsem rodičům cca před 4 lety :D že k nám přijede jeden můj kámoš, a že jede z dálky ež u nás přespí. To bylo asi týden předtím než měl přijet. A v den když přijel Pája, tak jsem řekla že je víc než kámoš :-))) Taková malinka lež. :-D

4) Ne nemají, nikdo to nemá v životě jednoduché, a nemyslím si ani že by mužský měli život jednoduchý a to v ničem :-)

Nejoriginálnější požádání o ruku? to je podle mne každý ten zážitek, ale sama zkušenost nemám :-))
Svatba je důležitý krok , který by se měl pečlivě zvážit. (nelíbí se mi takové to uspěchané manželství které se do roka rozpadne, jen kvůli tomu že partneři jsou nevyspělí a berou se spíše z nerozumu než-li z "rozumu") Svatba je něco k čemu by měli dojít dva lide z čistě z důvodu, že se mají rádi, a chtějí ve vztahu někam pohnout. :)

Co se mi líbí v jízdě autě?
tak jelikož mám velký silný auto, tak to jak to auto sedí na silnici , rychlá jízda je též fajn, ale jelikož mám docela žrouta ze kterých jezdím 100km za 16litru tak to už se mi moc nelíbí, ale auto bych nevyměnila. :-) Nesnáším magory za volantech, kteří si myslí, když je od nich auto 10 metrů že když to tam fouknou že to bude dobrý.

Holky moc vám děkují za odpovědi na mé praštěné otázky do ankety, které použijí při "práci" :-) ale nebojte bude to jen hromadné zpracování některých vět, které jste napsaly :-)
Já se zase ozvu z nějakými dotazy do anketky. :-D
Díky moc ! :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • 1) na první pohled že jsem vyšší než on (a o dost :-)) a že mám malinkou kamarádku, pak že si máme pořád co povídat, že se umím postarat o sebe i o rodinu, že jsem si hned rozumněla s jeho rodinou... na něm oceňuju, že se dokázal pustit do plnění našeho snu - stavby domku a zvládá to, že je věřící a nestydí se za to (spousta známých lidí se stydí to přiznat, protože si připadají "divně"), že dokáže dávat najevo city, dokáže mě držet nad vodou, dokáže uvařit a postarat se, když já nemůžu...

    2) drobnosti neřešíme, víme oba, že nám na sobě navzájem něco vadí, ale odjíždí za prací, vídáme se jen o víkendech a tak se nám tyhle drobnosti nechce řešit. Jemu vadí např., že nechávám vlasy v hřebínku když se češu, mě vadí, že srká když pije kafe, ale nijak se to na našem vztahu nepodepisuje.

    3) občas lžu, nevím jak často, ale kdo to nedělá...

    4) mají to jednodušší v tom, že se nad spoustu věcí umí povznést, neřeší je, umí spoustu věcí hodit za hlavu a řešit je jednodušeji, ale nevím, jestli mají jednoduší život, to asi ne...

  • 1. že jsme drobná a prdlá, že je hodný a umí se o nás postarat a UVAŘIT :-) a je výborný v posteli :-D
    2. Přiznání k nevěř. Vadí mi, že kouří, ale nic s tím neudělám, bohužel... prkotiny neřešíme, vidíme se jednou za týden, nebo 14 dní na dva dny, není na ně čas :-)
    3. to je různé, neexistuje člověk, co nelže. já lžu podle potřeby
    4. mají jednodušší mašlaní a to není uražka, takže to mají jednodušší. ženský se ve všem babrají a o to to mají spožitější....
    Odpovězeno, jedničku asi nedostanu, ale odpověděla jsme podle svého součastného rozpoložení :-D

  • 1) myslím si, že nejvíc jsem ho upoutala tím, že jsem byla oráchlá a nestyděla jsem se říct, co chci..nestyděla jsem se říct, že chci pusu, že chci sex, že chci jeho..ale to je jen můj odhad:-D známe se přes net...on mi říkál, že se mu na mě líbilo to, že jsem na svůj věk psala hrozně rozumně a že jsem byla vtipná v každé odpovědi..což mě nepřišlo teda..:-D
    oceňuju na něm to, že vím, že by pro mě udělal úplně cokoli na světě, že je upřímnej a dokáže říct svůj názor i přesto, že ví že já musím mít vždycky pravdu a že stejně vždy bude po mým a on né a né to vzdát..:-D má vždycky dobrou náladu..umí mě podpořit ikdyž na to má jiný názor..prostě stojí při mě...
    2) zabít vztah může nedůvěra a podezřívavost nic jiného můj vztah z mé stran nezabije si myslím...ale co na něm úplně nesnáším je to, že si prdlajz pamatuje a musím mu vše říkat 100krát a pak tvrdí, že jsem mu to neřekla a stojí si za tím...furt mu říkám ať začne jíst ginko bilobu a on mi na to říká, že to nepotřebuje, že má výbornou databanku - MĚ..
    3) lžu..a nemám ráda lidi co tvrdí, že nikdy nelžou...neříkám, že lžu v důležitých věcech to né..ale jsou věci na které nechci odpovědět, tak si něco vymyslím...než jsem přestala kouřit..lhala jsem o kouření..kolik jsem toho vykouřila a táák..manžel je nekuřák...jinak manželovu nelžu...si teda myslím..nic jiného mě nenapadá:-D
    4) myslím si, že v některých věcech to mají jednodušší...ale spíš to mají jinak postavené v životě a neřeší věci, které mi hrotíme a naopak...mají to jednodušší v oblasti početí dítěte a porodu a výchovy dětí..většinou to jde mimo ně..ale na nich zase většinou leží břemeno uživení rodiny a tak...těžko soudit..

    je to vyčerpávající...?:-D:-D

  • 1. tím, že jsem byla vždycky spontánní a bezprostřední, usměvavá :-) Na partnerovi oceňuji jeho citlivost, schopnost podržet nebo postarat se spontánně o cokoliv co je potřeba bez naznačování :-)), jeho veselou povahu i vyrovnanost...také to, že si počkal na náš společný první sex a miluju milování s ním :-)
    2. nedůvěra a neochota řešit konflikty osobně; na partnerovi mi "vadí" že ne vše dodrží v ustanoveném termínu, ale aspoň že to splní a to je důležité ;-) prkotiny typu ponožky, prdění a říhání přecházím káravým pohledem :-) je mi odpovězeno nevinným pokrčením rameny a roztomilým pohledem, že to nejde se zlobit :-))
    3. nemyslím, že lžu každý den, ale občas se nějaké to zamlžování nebo nenápadné neřeknutí pravdy připouští :-)
    4. mají to jednodušší v počtu pracovních příležitostí, někdo říká v tom, že nemusí rodit děti, ale já jsem za svou roli ženy vděčná, takže nezávidím a nastávající mateřství si k velké závisti přítele vychutnávám...jak rád by věděl co teď cítím...;-)

  • 1. čím jsem upoutala nevím, ale sbalila jsem ho díky víkendech strávených šermem a žonglováním na hradech a pomohl tomu gotický plášť, noční podhradí a jeho nepřekonatelná touha kouřit startky i když byle kosa jak cyp... a nejvic oceňuju smysl pro pořádek a poctivost a zodpovědnost

    2. nene takové věci neřešíme, ja mám mouchy a on je přechází a já zase přecházím jeho ;)

    3. já nelžu a manžela jsem u lhaní taky nikdy nepřistihla a myslím, že by ani nelhal :)

    4. určitě nemají, protože vydržet se ženskou je mnohem složitější než menstruovat a rodit :D myslím, že bychom muže měli za trpělivost se ženou na rukách nosit ;)

  • Ke lhaní mě většinou vede, když nechci někomu ublížit nebo nechci říct pravdu, protože vím, že mě čeká "přednáška", o kterou nestojím. Např. Kamarádka chce přijet a rozebírat se mnou události, které mě bolí. Já to nechci řešit, ona tvrdí, že se z toho musím vymluvit, tak jí neřeknu, že ji nechci vidět, ale že nemám čas. Nebo vím, že jsem si koupila drahou dovolenou, podle mého taťky je to vyhazování peněz, tak mu řeknu, že to stálo půlku, aby mi hodinu nevyjmenovával co všechno jsem za ty prachy mohla mít.

    K té druhé části ankety:
    1) originální žádost o ruku nebyla. Byla doma, v mém pokoji v domě mých rodičů, když jsme jako každý pátek pouslouchali CD a probírali zážitky uplynulého týdne. Najednou zmizel a přišel s krabičkou. Vyjímečné to bylo v tom, že jsem to absolutně nečekala, i tak jsem brečela jako želva a jsem šťastná, že to takhle bylo, protože jsme si tu první radost krásně prožili

    2) Svatba není přežitek, je to důležitý krok ve vztahu dvou lidí. Tím že jsme oba věřící je pro nás svatební slib velmi důležitý

    3) při jízdě autem se mi líbí můj manžel, ráda se na něj dívám, když řídí :-). Já moc neřídím a když už řídím, tak si to nějak výrazně neužívám. Ale vadí mi, když se mi někdo lepí na zadek. A když jedu jako spolujezdec, tak mi vadí, když jede někdo mimo obec padesátkou :-)

  • 1. poznali jsme se přes net, upoutalo ho povídání se mnou, pak při první schůzce i vzhled. Oceňuju toleranci a ochotu pomoci.
    2. jako spousta chlapů slíbí a ne vždy splní, jak prkotinky tak i důležitější věci
    3. partnerovi nemám důvod lhát a není ani v čem lhát - můžeme jednat ve většině věcech na rovinu bez hlaní, s rodiči je to jiné, s těma to občas prostě jinak nejde
    4. jak už někdo psal - chlapi to v životě mají jednoduší, protože neřeší spoustu věcí, až vyřeší jednu věc, teprve potom začnou řešit něco dalšího, věci nekomplikují, ale také to mají jednodušší celkově

  • 1. Nevím čím jsem upoutala. Nejvíce oceňuji skromnost, spolehlivost, pravdomluvnost a doufám věrnost :-D
    2. Lepší neřešit
    3. Přemýšlím, kdy jsem naposledy lhala. Spíše zatajuji to, co nechci, aby ostatní věděli. Ale snažím se nelhat a doufám, že ani manžílek :-D Hlavně nenaučit lhát vlastní děti.
    4. Určitě ne.
    A Mě manžel o ruku nežádal, prostě jsme se domluvili, že spolu chceme žít a založit rodinu a mít společné příjmení.
    B Jsem vdaná a jako přežitek to nepovažuji. Ale jsem pro malé svatby jen v okruhu nejbližších příbuzných (se kterými jsem často v kontaktu) a přátel.
    C Nemám ráda cestování autem jako takové, ale miluji tu svobodu, že si můžu jet kdy chci kam chci :-D

  • 1. Že jsem podobně střelená jako on, že jsem dobrá máma, že jsem skromnej tvor a nejvíc se mu na mně prý líbí upřímnost, ikdyž je jí prý někdy příliš... Nejvíc na něm oceňuju, že se k mojí/už naší malé chová jako by byla jeho vlastní, má smysl pro humor, je pořádnej-vycvičila ho exmanželka, nebojí se práce, je pozornej, že se snim opravdu nenudim...
    2. No nepovažuju to za hloupost-nevěra, ta u mě zabije vše, okamžitej konec vztahu a žádná cesta zpět, protože vymizí okamžitě důvěra, ketrá je pro vztah podstatná...
    Přítel mi jezdí dom jen na víkendy, takže nic extra neřešíme a jsme rádi, že jsme spolu, i když jeden z nás se třeba neudrží a řekne , že mu něco vadí, ale umíme si o tom normálně a v klidu promluvit, nemám ráda hádky...
    3. Určitě lžu jako každej, spíš zatajuju drobnosti, když nechci, aby někdo dál otravoval, když nemám náladu něco řešit nebo se nějak vykroutim... Jako malá jsem lhala víc, řekla bych...
    4. No jasně, že to maj v životě jednodušší, nemusí řešit spoustu kravin, co my ženský, ušetří za kosmetiku, drogerku apod. Chtěla bych být aspoň na chvíli chlap, to by byl mazeeeec... No ale zase na druhou stranu přicházej o to nejkrásnější, nikdy to na vlastní kůži nezažijou a to je porod, neumí přivést na svět nový život a my ano...
    2.A) Ještě mě nikdo nikdy o ruku nepožádal a ani po tom nějak extra netoužim...
    B) Jsem toho názoru, že když se dva mají rádi tak spolu budou i bez nějakého papíru, nechápu proč bych někomu měla říkat, že svého přítele miluju...
    3. Líbí se mi rychlejší jízda, ale když řídim a nejvíc mě rozčilujou řidiči, co jezdí i mimo obec 50, pak důchodci, některé ženské a řidiči, kteří vidí u kruháku asi stopku bo co a pak rozjezdy některých řidičů na kruháku, to bych vraždila, někteří na něm pomalu stojí...

  • 1. Čím jsem ho upoutala - asi upřímností a tím, že jsem ho vlastně ukecala:-D a vážím si na něm toho, že se o něj můžu kdykoli opřít, dokáže mě povzbudit, dělá pro mně všechno co se dá
    2. Vadí mi na něm, že si někdy dělá srandu i z věcí, které k smíchu absolutně nejsou
    3. Lžu jen když nechci někoho zklamat, jinak nemám potřebu lhát, dokážu se ze všeho vykecat:-)
    4. Jak v čem, spíš ženy si dělají spoustu věcí složitějšími tím, že na ně pořád myslí a dělají si je špatnými - můj případ občas:-D
    A. Tak to nevím, asi by mi to v tu chvíli bylo jedno, hlavně že mě o tu ruku žádá :-)
    B. Nemyslím si, že je to přežitek, sama bych se chtěla vdát, mít jméno svého muže, a dát ho i dětem
    C. Líbí se mi sledování krajiny když jsem spolujezdec, rozčiluje mě, když jako řidič musím objíždět auta stojící na zákazu

  • Martasek896.10.2011 8:01

    1) Seznámili jsme se na netu na chatu a jak jsme si povídali a časem i volali, zjišťovali jsme, že jsme skoro stejní, plno situací bysme řešili stejně, atd. Takže tím jsme jistě zaujali jeden druhého :) Po 5 měsících jsme se vzali a během příprav zjistili, že čekáme mimi, na kterém jsme 4 měsíce pracovali :D Nyní ma malá 3 měsíce a za chvíli máme rok od svatby :) Co na něm miluji ? Že se o nás dokáže krásně postarat, rád vaří, je to prostě chlap, co dokáže upravovat a opravovat domácnost a zkrátka je to ten nej, jakého můžu mít :)

    2) Určitě je důležitá důvěra a tolerance, takže nedůvěra, žárlivost, ... To jsou zabíječi. A sem tam řeknu, že si zase neuklidil a má tu poházené prádlo, ale to zase není až tak akutní, že bych ho za to musela střílet :D

    3) Co se týče lhaní, vyloženě nelžu, ale sem tam si něco upravím jinak :)

    4) Myslím, že muži i ženy to mají složité. Tedy když si to zařídí, složité to nemají, ale určitě to nemá nikdo jednodušší ;)

    5) Každá žádost o ruku je jistě originál ;)

    6) Svatba není přežitek. Já se vždy chtěla vdát, kdysi přítel nechtěl. Ale nějak si to přemýtal a sám uznal, že skrze děti je to lepší a že proč se nevzít ? Budeme se jmenovat stejně, budou tedy všichni vědět, že patříme k sobě a vše se pak i řeší jednodušeji :) Takže mi tím i splnil jeden z cílů a zároveň snů ;)

    7) Autem jezdím ráda, ráda se kochám okolím a samozřejmě nesnáším pitomý řidiče :D

    8) A kdybysme byli stále svobodní, možná bych ho i sama požádala o ruku :)

  • 1. Seznámili jsme se v tanečních :) Přisedli si s kámošema ke stolu, kde jsem seděla s kamarádkou... stačil jeden pohled, přišel první tanec, druhej.. :)) Prý jsem ho zaujala tím, že jsem se na něj nezlobila a smála se i přes to, že je co se tance týče nešika a věčně mi šlapal na nohy :D
    Nejvíc na něm oceňuji to, že vím, že mu můžu věřit. Vždycky přijde s pravdou, i když ví, že to nebude vždycky příjemný. Dokáže mě rozesmát ve chvílích, kdy je mi nejhůř a chce, abych se s ním měla krásně, což se mu daří uplně na jedničku! :)
    2. Na Davidovi mi vadí jeho věčné "co?" :D A taky to, že má strašně krátkou pamět, vždycky mu něco řeknu a on se mě na to druhej den zeptá znova! Z mojí strany je to určitě žárlivost, která je povětšinou samozřejmě absolutně zbytečná. Potom taky to, že jsem tvrdohlavá a vždycky si stojim za svym, nakonec to většinou dopadne tak, že se zjistí, že měl přítel pravdu a on to okomentuje jen slovy: "Vidíš, já ti to řikal.." :D Ikdyž se občas z těhle menších nebo větších hloupostí vyvrbí nějaká ta hádka, jsem za ně ráda. Ty chvíle po usmíření patří mezi ty nejkrásnější :)
    3. Co se týče vztahu, nelžu. Vím, že mi přítel taky nelže, vztah je založený na důvěře a to si nechci pokazit. V okolí, jako je rodina, kamarádi.. samozřejmě ano, bohužel jako každý. V případech, pokud vím, že by někomu pravda ublížila, že by se například rodičům nemusela uplně líbit..
    4. Záleží, jak v čem :) Ale řekla bych, že spíš ne.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist