anketa nakupujete v sekáčích oblečení?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #93233 15.2.2013 12:09

Chodíte nakupovat do sekáče? Nebo byste na sebe oblečené z druhé ruky nevzali?

Já osobně do hrabáku občas zajdu, když je u nás zájezdní (asi 1x měsíčně). Tenhle týden jsem pořídila 7 trik, jsou opravdu jako nové a ten parádní materiál, k tomu šálu za 71Kč :)
Z toho mám vždycky radost :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • kadlckova.veronika15.2.2013 12:39

    Já myslím, že nakupování v sekáči je výhodné a hlavně pro malé mimča, nemá smysl kupovat drahé značkové věci, když z toho mimčo hned vyroste, samozřejmě je jasné, že máme doma aj nové krásné oblečení např. do poradny atd. ....to ze sekáču je někdy lepší kvalita, než nejaké nové, jak na dospělé, tak na děti :-)

  • Já mám spoustu hezkých věcí po mě, i v neutrální barvě tak že nic moc kupovat nebudu. Když budu chtít něco koupit tak asi z druhé ruky. Jinak kupuji jen nové věci vel. 56,62 protože na úplný novorozené miminko tu nic nemam.

  • já taky chodím do seku,příjde mi,že věci z tama jsou kvalitnější než z nějakého new yorkeru.a kolikrát tam natrefím na značkové.je fakt že ne vždycky tam mají pěkné věci,ale když natrefím na něco tak to vydrží.

  • faith.verus15.2.2013 12:51

    Osobně tam nakupuji moc ráda, protože když už najdu svou velikost, tak je tam jen jeden kus, alespoň mám jistotu, že za chvilku nepotkám někoho, kdo danou věc má taky na sobě a někdy tam člověk vyhrabe i různé značkové věci ;-)

  • Ahojky, já nekupuji přímo v sekáčcích, ale kupuj na internetu na mimibazaru a aukru. Osobně v tom nevidím žádný problém, mám po mě také plno krásného oblečení, které už třeba jen nenosím, tak je také pošlu dál :-) Často tam najdu moc krásné věci a v některých krámkách ani tak hezké nenajdu. docela dost ušetřím. Jsem totiž trošku "ulítlá" na značkové rifle a nové jsou dosti drahé. Kupuji takhle i dost věcí pro malého.

  • Já prot sekáčí nic nemám, spíš mi jde o to, že když jdu do normálního obchodu, tak si vyberu, co se mi líbí a mají velikost, jakou chci (většinou), kdežto v sekáčích hldedáš, hledáš, něco najdeš a pak stejně nemají Tvou velikost a na to já nemám nervy :) takže do sekáčů nechodím...

  • pro syna tam nakupuji skoro všechno oblečení, máme tu dětský bazárek, několik sekáčů, zbytek pokoupím z mimibazaru a aukra nebo při slevách v tescu. Jen boty kupuji vždy nové (ale pokud jsou v dobrém stavu, tak je prodám dál).

  • duramura15.2.2013 16:51

    jasne, nejdriv na sebe, ted i na mimco :-) treba ne uplne kvuli cenam, ale nejdes tam opravdu originalni kousky ;-) a u ditete...kup neco draheho, kdyz to vyuzije jednu sezonu a pak uz z toho vyroste

  • donalabuznice28.1.2020 22:00

    Ahoj, taky občas zavítám do nějakého second handu, ale poslední dobou mi na to nezbývá čas. Jsem proto ráda, že jsem objevila https://www.onlinesekac.cz/ , kde je taky super výběr oblečení z druhé ruky.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist