anální sex - krev

Otázku položila: Anonymní uživatelka #42552 28.8.2011 15:35

Ahoj holky, s přítelem jsme spolu už dlouhou dobu a rádi (sice ne moc často, ale prostě občas) provozujeme anální sex. Přítel je ohleduplný, hodný, jde na to pomalu a samozřejmě na to vyplácáme hodně gelu...proniknutí bolí jen malinko (ale to si myslím, že je normální) a pak je to bez bolestné.... nikdy jsem neměla žádný problém, jen jednou s tím, že se do mě udělal a to mi bylo trochu nepříjemné, protože jsem dlouhou dobu proseděla pak na záchodě:D takže to už nedělá... ale dneska když jsem se po té šla umýt, jsem prstem trochu zajela dovnitř a po tom jsem na něm měla malinko (ale opravdu malinko) krve:( tak mě to trochu vyděsilo a ráda bych věděla jestli je to ok....nic mě nebolí, ani nebolelo a nikdy jsem si tohodle nevšimla. Je možné, že mi třeba jen praskla žilka, nebo třeba tím třením, mě trochu poranil? Jsem asi paranoidní, ale přecejen jsem se fakt lekla..a potřebovala bych uklidnit..:( děkuji

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky... S přítelem provozujeme taky anální sex přibližně 2x/ měsíc a občas se stává, že kapička krve trošku ukápne. Jak píšeš, nebolí to, a můžu říct, že jsem si styk užila....přítel je samosebou ohleduplný atd. Takže si myslím, že se anál jen občas trošku natrhne a na druhý den je vše ok. Žádná krev ani bolest. Myslím, že to tak má každý. Ale pokud jste spolu už delší dobu, bude se to ještě zlepšovat.

  • Začala bych se bát v případě, kdyby krve teklo moc a na druhý den to nepřestalo. Nezapomínej, že anál není tak pružný jako vagína...Ideální je, pokud nic nebolí a je ti to příjemné a nemá to žádné následky... Zkus se popřípadě ještě kouknout na net. Ale myslím si, a doufám, že ve tvém případě nic vážného neproběhlo...;-)

  • Mně se to jednou stalo i při sexu normálním. NEvím, čím to bylo, užila jsem si to, nic mě nebolelo, jen mi prostě teklo potom trošku krve.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist