anální sex - čistota

Otázku položila: Anonymní uživatelka #48972 4.2.2012 17:05

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat Vás zkušených, jak to máte s hygienou u análního sexu. Dneska jsem to totiž dostala, tak by jsem chtěla přítelovi udělat radost tímto (touží po tom dlouho, ale o tom jindy... :) ). Dnes se uvidíme až večer, počítám že do postele zaplujeme v 9 hod. né-li dýl. Právě před chvílí jsem se byla ,,vykakat" ale měla jsem dost mastný oběd a před chvílí jsem si dala ještě jogurt a sušenku (chutě jsou chutě když to mám :) ) Na ten můj dnešní velký večer se těším protože to bude poprvé ale šíleně se bojím toho, že až se přítel ve mě bude ,,šťourat" tak ze mě vyleze nějaká ta nečistota, víte co myslím 8-o co mám ještě dnes udělat pro to, abych vevnitř byla čistá? Klystýr doma nemám 8-o Poradíte mi? Děkuju moc!
Přeji příjemný večer.
Marika, 19 let

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No my to s přítelem nějakou dobu provozujeme. Sice když jsme to zkusili poprvé, tak to pro mě byl pocit, jako když fakt ze mě leze " hovno" :D, No ale vím, že si na to ten konečník musí zvyknout. Nakonec se můj přítel natolik rozvášnil, že zasunul docela prudce a skončilo to tak, že jsme zařvala a bolestí jsem se rozbrečela. Ale pak jsme to zkoušeli po nějaké době znova a za každým sexem to bylo pro mě lepší a lepší, až jsem chtěla jen to, opravdu to na ten G bod dobře tlačí :D. No, co se týká hygieny, pokud nemáš vyloženě průjem , tak by nemělo z tebe nic vylézt, mě se to teda nestalo, spíš naopak si myslím, že ti to akorát zatlačí :D. Ale doporučuju si dávat pozor, ať se vám nestane, že bude vklouzat do konečníku a pak mu to ujede do pochvy. Jelikož je v konečníku dost bakterii, tak by pak mohl hrozit nějaký zánět a tak doporučuju, ať partner vezme kondom, by se mohl nějakou bakterii nakazit, ale nic by mu to nemuselo způsobovat, ale jestli ty máš třeba slabší obranyschopn :).

  • petulinkaa134.2.2012 18:35

    tak takovyhle pripravy a planovani neznam a nikdy jsem to tak nedelala.proste to musi vyplynout ze situace a nikdy se mi zadna nehoda nestala :-)

  • A klystýr se nedoporučuje dělat doma sama ;)

  • Je dobrý použít lubrikační gel, bez něho to bolí, alespoň mě :-o a kondom bych taky doporučila, kvůli bakteriím.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 555 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist