anální sex

Otázku položila: Bývalá uživatelka #27645 26.8.2011 15:29

ahojky, holky jak se čistíte na anální sex? s přítelem to chceme zkusit a už jsme si i objednali z internetu takovou hračku, takový dráždidlo :) nebojím se toho, bojím se jen toho že ve mě zůstane nějaký ten bordel, že prostě se přítel do mě dostane a vyndá svojí pýchu špinavou od... :( četla jsem... že je větčí pravděpodovnost že dosáhnu orgasmu zadečkem... vaše zkušenost? je to vůbec příjemné? zkoušela jsem si tam strkat prst ale nic moc :)

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Každá to má jinak, mě vždycky byl hrozně příjemný i prstík a anální sex je pro mě něco neuvěřitelného. Mám strašně ohleduplného partnera, ale trochu nadměrně vyvinutého, tak to proniknutí docela bolí, ale pak je to nádhera, hlavně to chce dost mazat!!!! A orgasmy jsou to neuvěřitelný, já mám někdy problém při klasickém milování, ale takhle ho mám vždycky a jsou strašně silný;)

    Co se týče toho "čištění" tak já to dělám tak, že se úplně vyprázdním, někdy to třeba jde hůř, tak to chce něco co trochu projímá (né projímadla!!!!, ale něco co ti pomahá od zácpy, hodně se říká, že třeba meruňkové kompoty) a to udělat asi dvě hodiny před stykem a pak nejíst. Pak když se před tím jdeš vykoupat, můžeš trochu zaject i dovnitř....ještě se nám nestalo, že by byl špinaví;)

  • Ahoj, tak my anál provozujem, ale prsty tam taky nesnáším, to je mi dokonce nepříjemné. Ale když ej tam přítel tak to je jiná :-) Ohledně čištění - nečistím se nijak, vždycky sama cítím, zda tam "něco" je a dopadlo by to blbě, tak jdu buď na wc a pokud to nejde, tak to třeba o den odložíme. Nejsem zastáncem klystýrů apod, není to podle mě často a jen kvůli análu zdravé. A pokud to cítím OK - můžeš i předtím sama zkontrolovat prstem, tak je to OK. Za těch x let se nám stalo fakt asi 2x, že byl "problém", ale to se ti vlivem peristaltiky může stát i po jakémkoliv vyčištění - nikdy to totiž nevyčistíš na 100%

  • petulinkaa1328.8.2011 18:55

    Příjemne to je,kdyz to partner umí :-) a jinak zadny cisteni neprobíhalo a nebylo potreba o žadne spine jsme nikdy nevedeli.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist