anál, klystýr, jídlo

Otázku položila: Anonymní uživatelka #50890 10.3.2012 12:00

Ahoj holky, dnes mě čeká můj 1. anální sex. Chci to zkusit už dlouho a dneska se k tomu konečně odhodlám.. Jde mi ale jen o jednu věc - o čistotu. Pomůcky atd. to vše na to s přítelem přichystané máme ;-) jde ale o můj blok. Klystýr jsem si nekoupila takže si ho chci udělat doma, ale nevim jak. Proto se vás chci zeptat jak na to? Sprchou nebo tak? A ještě jedna věc, včera večer jsem měla k večeři čínské nudle a sušenku, dneska k obědu taky čínské nudle a už pro jistotu nechci nic jíst, myslíte že když si ten klystýr udělám tak v 7,8 večer a akce bude tak kolem 9, že to bude v pohodě? A myslíte si že hned napoprvý se přítel do mě dostane celým penisem? mám strach ale láká mě to ;-) Moc předem děkuji za odpověď :-)

Děkuji vám moc za odpovědi!
Včera se to ale moc nevyvedlo... Přítel se do mě nedostal celý, spíše jen tak čtvrtinou...
Cítila jsem tlak a ani mi to nebylo nepříjemný ale příjemný mi to taky =)
Budeme pokračovat příští víkend =)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nedělej si klystýr!!! Je to nezdravý a rozhodně by si ho neměla děla sama! Anální sex s manželem občas provozujeme a žádný klystýr potřeba nikdy nebyl a k nehodě nedošlo. Stačí nejíst pár hodin před plánovaným stykem a normálně si dojít na velkou, bez použití projímadel! Mě k tomu třeba pomáhá vypít hodně teplé vody nebo si dám kompotované švestky nebo merunky. A samozřejmě nejíst to, co stolici zahuštuje, jako třeba čokolády.

  • analni sex jsem mela parkrat ale urcite nikdy jsem si nedelala klystyr,a navic klystyr sprchou snad ani nejde,jedine ze by sis tu sprchu strcila vis kam:-D kazdopadne bych se jen osprchovala ale nehrotila to s klystyrem,a bud uvolnena,jinak to nejde,me to teda docela boli takze to skoro nepraktikujeme,jen parkrat...ale nemusim to a netouzim po tom ani me to nelaka,vsak uvidis sama,treba se ti to zalibi.jinak pokud na tom klystyru vazne trvas,me ho delali pred operaci a nebylo to nic prijemneho,a pak jsem byla asi 5krat na zachode nez jsem se zcela vypraznila,takze jestli si udelas klystyr tak uz tak rano a pak nic nejist a vecer to delat.ptz by se mohlo stat ze by ses u toho po...hodne stesti...:-p

  • Sada na klystýr se dá koupit v každé lékárně a mnoha drogériích. Není to těžké ani nebezpečné, jen trochu nepříjemné pro toho, kdo to dělá poprvé. Místo vlažné vody lze použít např. heřmánkový čaj tělesné teploty. Samotný anální sex vyžadu je příprafu duševní i tělesnou, pokud se má stát radostí a neznechutit se po prvním pokusu. Zásadou je nešetřit lubrikantem. Svěrač je dobré nejprve pomalu uvolnit, roztáhnout např. prstem. Když se žena bojí, svěrač mimovolně stahuje a buď se to nepovede nebo to bude nepříjemné. Je třeba se skutečně naprosto povolit, uvolnit a trošku "tlačit". Přeji hodně štěstí, ať se to povede a líbí. :-)

  • ahojky žádný klystýr nepotřebuješ tedy aspoň si myslím já nikdy nepotřebovala.
    záleží hodně na tom,jak se žena v dané polože uvolní a jak je vlhká pokud se uvolních pěkně opravdu hezky tak si myslím,že to jak nebude problém tak se ti to aji bude líbit.
    Já si nikdy nedokázala představit že zrovna JÁ budu víc milovat anální sex tak normální :) prostě to miluju a rozhodně žádné akce s klystýrem předem nekonám jde jen o Tvůj pocit.
    Můžu jen poradit že pěkná poloha je třeba z boku a hlavně ať je na Tebe opatrný když se bude chtít vsunout do Tebe :)

  • Anál jsme svého času s přítelem dělali a klystýr jsem si dělala vždy doma za použití sprchy. Bez klystýru si to nedovedu osobně dost dobře představit. To bych měla problém. Normálně jsem si pustila vlažnou vodu, přiložila hlavici sprchy a v pohodě se mi voda dostala do střev. Nemusela jsem si nikam nic strkat. :-) Myslím, že dvě hodiny před akcí to bude v pohodě.

  • proč by setam nedostal?? :-)) by ses divila divila kdyz k tomu mate nejakej olejicek nebo lubrikant nebo kdyz delate z prvu klasiku a ty se zvlhcis tak taky s tim nemusis mit strach v kazdem pripade se do zadu dostane uplne stejne jako do predu:-) ja pri svem takovem poprve sem zadnej klistyr nedelala protoze sem stim ani nepocitala ze to delat budem a vse bylo bez problemu jen si staci dojit na zachod vyprazdnit se,pak rovnou do sprchy a uvidis ze vse bude v pohode:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 552 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist