anal

Otázku položila: Anonymní uživatelka #52022 5.2.2012 9:28

Muj pritel to miluje rika ze je mu to prijemnejsi a mluvila sem s kamaradkou a pry i pro ni je to lepsi , uz sme to 2x zkouseli jednou me to hrozne bolelo i s lubrikantem a podruhe to bylo lepsi ale hrozne me natlakoval asi vzduchem nebo nevim a jakoby seme vyletely 2 kapicky jakoby prujmu , no hrozne sem se stydela ale nijak to ovlivnit neslo . On to bral v pohode . A od te doby sme se o tom nebavily sem tam zajede aspon prstem ... A ted k otazce myslite ze kdybychom to delali casteji tak by bolest ustoupila a ja si to i oblibila ? a nebo mate nejake figle aby to min bolelo nebo tak ? dekuju za vse :)

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já anální sex provozuji s manželem už dlouho, je mi to příjemné, ale pokud tě to bolí, tak to už nedělej! On to pochopí a jestli ne, tak tě nemiluje a nakopala bych mu zadek.

  • Fígl nemám a manželovi jsem na rovinu řekla, že mě tto bolí a není mi to vůbec příjemné a že anál rozhodně odmítám. Přijal to jako chlap a vynahrazuji mu to něčím jiným, co se mu líbí. Sex a to, co dva dělají se musí líbit oběma, žádné, že jeden se podřizuje druhému se slovy, že si zvyknu, otupím apodobně. Jestli tě opravdu miluje, pochopí to a nebude tě nutit do praktik, které ti nejsou příjemné. Navrhni mu místo toho něco jiného, co se mu líbí a není tobě proto srsti. Pokud na tebe začne tlačit a nebo mít blbé kecy, je to vůl a nestál by mi ani za podání ruky....

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist