anaální a orální sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #49508 2.1.2012 2:14

ahojte, mám takový problém...příčí se mi analání a orální sex, ale bojím se, že u kluka s tímto smýšlením neobstojím, že to chce každý a považuje to za normální součást milování. Co myslíte, musím se do toho nutit nebo mám zkusit říct, že to tak prostě nechci - může vztah bez análního sexu přežít? Jen pro upřesnění - orálním myslím jako abych já to dělala pusou klukovi. Od něj by mi to nevadilo. Sobecké, že...ale nemůžu za svoje pocity. Moc díky za jakoukoliv odpověď nebo radu.

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Můžu se zeptat kolik ti je let? :-) Já bych to neřešila :-) Orální sex jsem nenáviděla a dlouho se mi po jedné špatné zkušenosti příčil pocit, že bych měla vzít něčí úd do pusy...a to jsem se sexem začala až v 19, takže bych neřekla, že jsem na to skočila nevyzrálá :-) No a pak jsem poznala svého současného přítele a po několika letech jsem se naučila milovat i sex a to i orální...přišlo to nějak samo a přirozeně...A co se týče análního...taky jsem byla vždycky proti...ALE - neříkám, že jej provozuji v plné sílé, ale začíná mi být příjemné i dráždění v okolí těchto míst a kdo ví, jak to zase za nějaký čas dopadne ;-) Nezoufej...kluk, který tě bude milovat pochopí, že se ti to příčí a nutit tě do ničeho nebude....zpestříte si sex jinak....(ikdyž neslibuju, že o tom občas nebude mluvit :-) ) A u tebe je dost možný, že se tak silně zamiluješ, že se sama rozhodneš to pro něj občas udělat a třeba se to zlomí a začne se to tobě samotné líbit..;-) Kdybych neprožívala naprosto ty stjené pocity jako ty, netroufla bych si ti radit....

  • Já pokud mi něco není příjemné, tak to prostě nedělám - určitě se najde spousta věcí, co bude vyhovovat vám oběma.

  • Verousek892.1.2012 10:21

    Ne každému chlapovi se líbí anální sex. Můj přítel je třeba absolutně proti a příčí se mu to, takže i ty třeba budeš mít přítele, který to požadovat nebude. Pokud se ti to nelíbí, tak to určitě nedělej a nutit se nenech. Co se týče orálního sexu, tak to samé, když se ti to nelíbí, tak nucení určitě ne. Pokud tě bude přítel milovat, tak to bude chápat.

  • A už jsi orální sex zkusila? Mě se to příčilo do té doby, než jsem se překonala, udělala jsem tím příteli velikou radost, zjistila jsem, že to vůbc není nechutné a hlavně se to příteli tolik líbilo, že jsem to dělala s radostí. Příteli se zase moc nechtělo dělat orální sex mě, některým chlapům to prostě vadí, ale taky si zvyk a už mu to přijde normální.
    Anální sex není zase muži tak vyžadovaný, některým to přijde odporné, jiným se to líbí, ale nutit se do toho nenech. Mého to ani nenapadlo, ale mě vzrušovalo, když se těch míst dotkl, tak jsme si o tom promluvili a zkusili to, líbilo se to oběma, tak to praktikujeme dál. Mám "tam" strašně silné orgasmy:)) Ale kluk, který tě bude milovat po tobě nebude chtít nic, co by se tobě hnusilo;) neboj se říct ne, ten orální sex bych zkusila, můžeš třeba jen chviličku si hrát jazykem, nemusíš ho hned strkat do pusy, třeba se ti to zalíbí;) možná už proto, že chlap bude slintat blahem:) Ale když to nepůjde, tak se to lámat přes koleno nedá;)

  • petulinkaa132.1.2012 13:51

    Tak vidíš,tobě nevadí a líbí se ti a u chlapů je to taky tak :-) me orální sex baví delat a delam ho ráda a často manzelovi,vzrusuje me to vic :-) bez analniho sexu se to urcite da,to je takovy jiny nez orál,kazdopadne by jste meli delat to co vyhovuje obema,takze tak.Ja to beru tak,ze delam vsechny veci rada,protoze me to vzrusuje vic,kdyz dostávam manžela já :-) a vzdycky jsem takova byla - hlavne dostat toho druhyho jak se rika :-) a manzel mi to vycital hodne na zacatku vztahu,ze na sebe vubec nemyslim a to je spatny,ale ja mam opravdu vetsi radost, kdyz dostanu jeho nez on me :-D

  • Přestože anální sex je považovaný za úplně normální, neprovozuje se tak běžně jak se o něm mluví. Spíš jen výjimečně - a to přiznávají i chlapi, že málokterá k tomu svolí. Slyšela jsem i názor, že to není nic tak závratného...

    Ovšem co se týče orálního sexu, to už se dneska často zahrnuje do předehry... Ale jak napsaly anonymky přede mnou, pokud tě bude milovat, najde si jiný způsob (doporučuji třeba Tenga egg vajíčko - má pro chlapa orální sex simulovat, a ten můj si to nemůže vynachválit, když je sám)... no a třeba časem se ti to líbit začne :-)

  • eva1112.1.2012 15:53

    Určitě když ti to není příjemné nebo se na to necítíš tak se do toho nenut stejně byste si to nejspíš moc neužili.

  • PavlaKaf6.1.2012 0:13

    Já taky vždy byla proti orálnímu sexu... nedokázala jsem si představit, že bych to někdy dobrovolně dělala... pak jsem začala s přítelem oťukávat sexuální svět a přišla řada i na orální sex... nejdřív jsem se bránila zuby nehty, ale pak jsem neodelala jeho "psímu pohledu" a zkusila to... a věř mi, není to zase tak hrozné :o) No ale záleží jen na tobě, pokud opravdu nechceš ani zkusit, tak to prostě nechceš zkusit a tečka :o)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist