aktivita muže ve vztahu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #255567 20.1.2018 9:53

Dobré ráno všem,
ráda bych se Vás zeptala na Váš názor/zkušenosti ohledně toho, jak to máte se svou drahou polovičkou.
Mě i příteli je 23, oba studujeme a jsme relativně časově vytížení. Vídáme se tak 2x do týdne, většinou třeba na večeři spolu nebo zajdem do kina. Občas se společně ještě s partou lidí chodíme učit.
Když jsme spolu sami, tak je všechno super, on je hodně pozorný a má i takové "vytříbené chovaní", jestli to tak můžu napsat, takže mi rád se vším pomůže, přijde vždy pěkně upravený a tak. Když jsme společně s přáteli někde venku, tak je to taky super, nebojí se zamnou třeba přijít a všímat si v tu chvíli jen mě. Když se s nima chodíme učit, tak už je to trošku jiné. To já se můžu kolikrát stavět na hlavu a jak kdybych tam nebyla. Přitom jde stále o stejný okruh lidí. Ale tam si to vysvětluju tím, že cílem je něco se naučit, tak nechce rozptylovat ani mě ani sebe.
Co mě ale mrzí nejvíc je jeho neaktivita, když spolu nejsme. Ani já ani on nejsme příliš psací typy, ve smyslu, že by mi ani nevyhovovalo, kdyby mi psal 100 smsek denně, ale uvnitř nějak cítím, že kdyby mi napsal třeba jen jednu jedinnou večer, tak že by mě to hrozně potěšilo. Prostě kolikrát sám od sebe nenapíše třeba 3 dny, pak mně většinou dojde trpělivost a napíšu já. A to on vždycky tvrdí, že je rád, že jsem napsala, ale sám od sebe se neozve téměř nikdy. A pak, možná to znáte, na mě jdou takové ty myšlenky jako kde asi je, s kým asi je, copak už o mě nestojí a tak. A přitom třeba vím, že sedí doma a učí se. Ale prostě si říkám, to ho vůbec nezajímá, jak se mám, co celý dny dělám já a podobně?
Zajímalo by mě, jací jsou teda Vaši muži, jestli je to relativně běžná mužská vlastnost (možná chlapská ješitnost, že to přece nebudou oni, kdo se ozve první) nebo jestli sem zase šlápla vedle.
Děkuju :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk20.1.2018 10:59

    Jeeeee, tak to já znám jen chlapy lovce, co většinou jsou písemně aktivnější než já a že ja jsem tvor ukecany:-) I můj současný nepříliš komunikativní muž mi vždycky psal jako první. Ale možná je fakt ten tvůj jen tak divně nastavenej, že mu takovej vztah a taková komunikace přijde normalní, aniž by to znamenalo, že tě nemiluje. Těžko říct.

  • Speedy6120.1.2018 12:16

    Každý chlapa to má jinak. Ti žárlivější mají potřebu psát, volat a kontrolovat partnerku častěji. Můj chlap mi taky klidně pár dní nepošle ani SMS. Napíše zprávu po příjezdu, že je v pořádku a pak při odjezdu, kdy ho mám čekat na jídlo.:-D Oba si věříme a dáváme si prostor.Na druhou stranu vím, že mě miluje a je rád, když zavolám. Ale to je o povaze každého chlapa. Taky je něco jiného, když jsou dva spolu měsíc, nebo deset let... Zkus to s ním probrat jak to má on a řekni mu o svých pocitech. Určitě ti to sám vysvětlí.

  • Měla jsem partnera, který se dokázal dost soustředit na školu a sám mi říkal, že to není, že by na mě nemyslel, ale prostě to chce mít z krku a zbytečně se nerozptylovat. Trvalo mi nějakou dobu si to uvědomit, ale vždy, když jsme byli spolu, bylo nám dobře a to je hlavní. Nicméně jsem mu třeba zavolala k večeru a nakonec se sám naučil mi volat, když jsem poté nevolala. Zkus to a uvidíš :) Třeba mu naznač, že ti chybí, když celý den o něm něco nevíš a udělalo by ti radost, kdyby se ozval :) Vztah je dost o komunikaci a nesměla by ses bát vyjádřit, co doopravdy cítíš.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist