akné a fleky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #439391 23.3.2022 18:04

ahojky, je mi 15. na obličeji lépe na čele se mi před týdnem dva pupínky. ale takové ty velké podkožní. nakonec pak byli velké žluté. tak jsem je vymackala. a teď jsou z nich dva červené fleky, které jsou jako strupy. akorát vžy při odličovani když z nich odlicuju korektor tak z nich začne téct krev. dnes ráno jsem se já opět snazila zakrýt konektorem, protože to nevypadá hezky. a ve třídě se mě asi 5 lidi zeptalo co mám na čele. už nevím jakým způsobem to mám zamaskovat a co s těmi samotnými fleky mám dělat. nechce se mi nikam chodit a mám z toho opravdu špatnou náladu. chtěla bych se zeptat, zda někdo neví co s tím. moc děkuji za odpovědi

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik24.3.2022 7:27

    Já bych to nechala zahojit bez makepu. Ať ty ranky dýchají a třeba je mazala framykoinem, aby se to lépe hojilo. Když to nenecháš v klidu zahojit, mohou ti tam zůstat jizvy.

  • Nedávej si na to korektor ani makeup, nech to zahojit. Když se ti ten strup bude pořád strhávat, zůstane ti tam jizva. Jestli to jsou fleky jako barevně, ne strupy, tak si to na noc mazej tea tree olejem, neředěným. Ale jenom na to místo, ne všude! Nebo můžeš zkusit sudocrem. Ale klidně to nech jen tak, hlavně jestli to je strup, ono se to zahojí samo, neboj. :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist