Zvracení po očkování ročního dítěte

Otázku položila: Bývalá uživatelka #23163 14.11.2012 21:20

Ahojte mamče, mám dceru 12 měsíců, která byla v úterý na 4. dávce hexavakcíny, nikdy po očkování neměla problémy, žádé teploty atd. Ale teď je to jinak - nevím, zda to přisuzovat tomu očkování či ne, tak se zeptám, je normální, aby dítě po očkování zvracelo a mělo průjem? není to nijak hrozné, jen se mi během dvou dní 2x pozvracela a je celkově nevrlá a průjem měla dneska ráno, až na zádech.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • nerostou jí stoličky? me to malý dělal když mu rostly, očkování nevím, my jsme to měli naštěstí bez reakce.

  • takovou reakci na očkování syn nikdy neměl, byl jen víc spavý a měl mírně zvýšenou teplotu a bolelo ho místo vpichu. Řekla bych, že je to něco jiného, buď nějaká viroza nebo ty zoubky. Syn měl virozu se zvracením a průjmem před týdnem :-(

  • Petranka15.11.2012 13:07

    taková reakce na očkování je podivná, malá měla max. zvýšenou teplotu a vícspinkala ten den + 1 další. jinak nic jiného. pokud nelezou zoubky, tak bych asi už volala dr. a zeptala se ji jestli by to mohla být reakce. má teplotu ? ať hodně pije a když by nechtěla tak po lžičkách, ať se nedehydruje. a uvidíš co ti řekne dr. asi bych to řešila už s ní zvlᚍ po očkování.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 698 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist