Zvracení a stolička u miminka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #218278 25.8.2016 18:23

Hezký večer, prosím o radu, jsem už zmatená a unavená.
Mám tří týdenní holčičku a možná ji moc sleduji, ale nevím... Od narozeni jí trápí bříško a ted dáváme probiotika a SAB simplex nebo espumissan, ted prdi hezky, ale zas nevím co se stolickou...cely den nic a pak ráno/večer třeba 4 stoličky za sebou v rozmezí třeba pul hodiny... Je pravda, že kdyby to bylo v noci, tak ji prebalim a myslím, že je jen jedna, ale takhle třeba 1-2 pořádně, klasická konzistence a zbytek s prdnutim trošku vyjde. .. No a včera a dneška jsem tam párkrát objevila trochu zeleno-hnedeho hlenu, teplotu nemá....
K tomu nejspíš ma spurt a pořád by papala, v noci se asi prepila (120 ml) a hodila pěknou šavli. Dnes trošku ublinkavani po jídle, ale po hodině spánku jsem se na ni šla podívat a zrovna se ji navalilo a vyteklo pusinkou a nosikem, tak jsem akorát hned zvedla :-( a pak jsem po chvíli kojila, papala hezky, ale co jsem jí zvedla, tak snad vše šlo ven, vyteklo... Ach jo, nemáte rady, zkušenost? Mám jít raději zítra k doktorovi?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud jen ublinkává tak bych to nějak nehrotila, prostě nemá vyvinutou přepážku a u miminek je to normální. Něco jiného je když by opravdu jakoby vrhla. A co se týče stolice, tak je dobře, že se vykaká a že nemá bolení a je jedno jestlo v průběhu dne nebo to má tak jak to má. Fakt bych to moc nehrotila. Pokud jinak pěkně papá a spinká a nepláče nemá teplotu, tak bych byla v klidu.

  • Na zlepseni stolice bys mohla zkusit probiotika. Jsou uz od narozeni. Ale s blinkanim nevim. Zkus treba k dojtorce jen zavolat a zeptat se ji, at netahas malou mezi nemocne.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 665 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist