Zvláštní teplota

Otázku položila: Anonymní uživatelka #425239 18.10.2020 13:03

V pátek mě docela bolela hlava, byla jsem unavená a taková trochu rozklepaná, ale měla jsem dost náročný den, tak jsem tomu moc nevěnovala pozornost. Večer jsem si pro jistotu změřila teplotu a měla jsem 37,1...to samozřejmě nic není. Také se do mě dala docela zima, ale ne vysloveně zimnice. Včera opět po celý den kolísání teploty mezi 36,9 až 37,2...jinak mi vůbec nic nebylo, hlava nebolela, žádný kašel, bolest kloubů...ptostě nic. Dnes opět stejný stav...dokonce jsem si doma poměrně intenzivně zacvičila...žádná dušnost, únava...po cvičení opět 37,1. Nikam výš mi to nevylítlo. Nevím moc co s tím...nechci to nějak řešit, ale přesto nevím, jak se za této situce zachovat...hlavně vzhledem k docházení do praocvního kolektivu. Nerada bych někoho ohrozila, když nevím, co se děje.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ach jo, to budeme všichni šílet z teplotky 37,1? Kašleš? Smrkáš? Kýcháš? Pokud ne, tak na pracovišti, kde musíš mít roušku, je riziko, že někoho nakazíš, asi tak nula nula.

  • A merila sis pravidelne teplotu uz drive???? Ja treba z pozorovani, ktery jsem podnikala ve 20ti letech jsem zjistila, ze rano mam 36.6 a vecer vzdy 37.0 .... Je to moje prirozena teplota a verim, ze u tebe je to to stejny, mimo to cvicenim se zahrivaji svaly, takzw je logicke ze teplota jde lehce nahoru :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist