Zuby operace

Otázku položila: Anonymní uživatelka #373519 23.4.2019 9:31

Ahoj všem zubař nás posílá na vytržení zoubku pod narkozu . Jen nevím kam obednat. Všude nám říkají že by nám to měl zařídit zubař jenže ten zas tvrdí že na jeho žádost (dál nam potvrzení) . Tak se chci zeptat zda máte někdo zkušenost? Jsme z Pardubického kraje dekuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik23.4.2019 10:06

    Ahoj, když mě posílala zubařka na vytržení moudráků k jinému zubaři, tak mi vypsala žádanku a měla smluveného zubaře. Pokud máš žádanku, tak si zavolej ke specialistovi, že máš žádanku a zkus se objednat. Pokud ne, tak si řekni zubaři, ať ti žádanku vypíše.

  • naše dr. (praha) má taky domluvenou kliniku, kde berou na zákroky její pacienty

  • pokud se jedná o dítě (jak mi dle slova zoubku připadá) tak do dětské nemocnice na oddělení stomatologie. ale počítejte s tím, že tam mohou být delší objednací lhůty.
    obvykle to bude s nástupem den předem kvůli předoperačnímu vyšetření (narkoze), další den ráno premedikace, uspání, zákrok a další den ráno propuštění.
    mohly by to dělat i soukromé stomatologické kliniky (kde je pak kratší doba čekání), ale částka za uspání se tam pohybuje v částkách několik tisíc korun a ne každá bere děti.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 502 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist