Zuby

Otázku položila: Anonymní uživatelka #424586 26.4.2020 14:21

Ahoj holky, nevíte jak si sama doma vybělit za den zuby z věcí co jsou většinou doma? Předem díky moc za všechny vaše rady.❤️

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Radeji bych neexperimentovala a radne vybeleni zubu bych nechala na odbornika. Muzes si poskodit zuby.

  • Ahoj, já si jednou za čas vyčistím zuby jedlou sodou, ta trochu beli zuby, ale bohužel to není úplně bezpečná varianta, ta soda ničí zubní sklovinu, takže riziko je na Tobě, já se řídím se radou z internetu, nedělat to častěji než jednou za měsíc. Jinak bezpečnějsi metoda je podle mě zubní hygiena, tam Ti trochu zuby vybeli, ale je to celkem drahé, ja platila první návštěvu 1200,-Kč a každá další za 600 Kč. Nebo se podívej na internet, kde beli zuby, vím že bělení nabízí třeba i na slevomatu a dá se najít i za 500,-Kč ale vlastní zkušenosti s tím nemám.

  • Sóda bikarbóna, ale ako už bolo napísané, opatrne. Ja ju používam len lokálne na škvrny od kávy, jednozväzkovou kefkou max 30 sekúnd manuálne šúcham a vypláchnem ústa vodou. Tiež pozor na ďasná, nepošriab si ich. Efekt by mala mať aj kyselina citrónová.

  • Kamilka3328.2.2023 12:28

    Pokud si chcete vybělit zuby, tak se raději objednejte k nějakému odborníkovi. Mnoho lidí si pod slovem dentální hygiena představí pouze čištění zubů. Já jsem si jednu našla na internetových stránkách https://www.dentiro.cz/, kde mi nabídli bělení zubů v ordinaci i na doma. Nakonec jsem se rozhodla pro tu v ordinaci, jelikož mi přišla bezpečnější.

  • MilaMajerova8.1. 14:18

    Zdravím, můžete mrknout i sem https://www.krasnyusmev.cz/kategorie/system-beleni-zubu-white-pearl, mají tam věci bez peroxidu, takže bělení je šetrnější a neničí tak sklovinu. Samozřejmě pokud potřebujete větší zásah je třeba řešit s odborníkem. Já používám pravidelně od nich i tu Black gold pastu a jsem s ní spokojená. A rozdíl je také viditelný, takže třeba i to vyzkoušet.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist