Zub

Otázku položila: Anonymní uživatelka #65397 9.7.2012 12:25

Ahojte všichni..už dva dny mě bolí zub..sice né neustále,ale vždy přestane a pak zase začne..Nechce se mi k zubaři..mám takový pocit,že mi musel dát injekci a té se bojím a pak asi trhání nervů..Nevíte co mám dělat?? Ale asi je lepší tam jít,pak se mi uleví,ale já se bojím..Takhle mě to bolí poprvé..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Čím déle to budeš odkládat, tím větší bolest budeš mít na zubařském křesle. A z čeho usuzuješ, že Ti budou trhat nerv? Bolí i obyčejný kaz. Takže neplaš a hurá k zubaři. Mimochodem mám dva mrtvé zuby a zažila jsem trhání nervu a dá se to přežít :-).

  • Radši si zajdi hned. Nejspíš je to obyč kaz, který ti odvrtá a dá plombu. Ale když to necháš dlouho, tak se ti rozroste do hloubky a to je potom teprve zajímavá návštěva zubaře! Vím o čem mluvím, dlouho jsem tam nechtěla jít a teď trpím.

  • petulinkaa139.7.2012 12:45

    když už to bolí,stojí to za prd :-( ale jdi co nejdřív,čím dřív tim líp a injekce? jééé,to je krasny proti tomu,kdyby mi meli vrtat kaz bz umrtveni,ijnekce je par vteřin,pak nebudes vedet o nicem a bude klídek a budes si rikat ,,delej si v ty hubě co chces,stejnak nic necítim" :-D

  • já mám ze zubařů panický strach, ale teď mám dobrou paní zubařku, které jsme to už na začátku řekla a jsme domluvené, že mi vše bude dělat jen s umrtvením. Vždycky jdu na kontrolu, zjistí co a jak je potřeba opravit a další termíny už mám hodinové-na injekci a výkon. Jedu k ní třeba třikrát po sobě a je to pohoda, vím, že nic bolet nebude. Pro jistotu mi umrtvuje celou polovinu čelisti a to není cítit vůbec nic.
    Jdi s tím zubem co nejdřív a pokud možno ke svému zubaři, na pohotovosti se ti s tím mazat nebudou.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 554 odpovědí a 409 732 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist