Ztratila jsem chuť žít

Otázku položila: Anonymní uživatelka #437058 27.12.2020 12:48

Zdravím... už opravdu nevím jak dal nic nezabírá a porad se denně utapim v bolesti z rozchodu s mužem kterého jsem tak milovala :( nic mě nebaví ani to co mě normálně naplnovalo a dělalo šťastnou... díky němu jsem si vybudovala silou nenávist vůči jiným ženám a holkam a ztratila sama sebe. Vše jsem dělala jen pro nej žila jsem takřka říct jeho život i tak to bylo málo porad nadávky a urážky ze všechno dělám špatně přestala jsem i o sebe pečovat tím přišli nadávky typu vypadas jak socka je mi z tebe na bliti ale jakmile jsem si jen udělala jinak vlasy tak jsem ho hned podvadela... ale i přesto jak mi nadával jsem ho milovala nadevse na světě nikam jsem nechodila smazala sociální sítě vpodstatě se odrizla od svého okolí a i tak jsem ho stoprocentně podvadela.... nebyla jsem s nim šťastná ale bez nej mi je ještě hůř a už nevím jak z toho ven. Po tom co sem mu řekla ze jsem těhotná tak řekl ze mě nikdy ani dítě nechce vidět

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy27.12.2020 16:11

    Tak prvně buď ráda, že ses ho zbavila. Žila jsi s žárlivcem, manipulátorem a hluboce nesebevědomým hňupem. Nemiluješ ho, vytvořila jsi si na něm velmi silnou citovou, snad i existenční, závislost. To se ve vztahu nikdy stát nesmí. Máš svůj život a ten je jen tvůj a žít ho musíš ty sama. K čemu ti bylo, že ses pro něj všeho vzdala? Pouč se a jdi dál. Nicméně nejsem si jistá, že se z takového stavu dokáže tak zmanipulovaný člověk dostat sám, možná bych se obrátila na specialistu.

  • Ahoj.
    Na začátku ti chci říct, že ti naprosto rozumím. Nedávno jsem se rozešla s mým dlouholetým přítelem, se kterým jsem si plánovala budoucnost, byl muž mých snů a vždycky jsem měla před očima jen jeho. Tyto stavy jaké máš ty jsem zažívala donedávna, nejedla jsem, nepila jsem, stále jsem jen spala, odnesla to i škola..
    Musíš pochopit, že tohle není láska. Dnes se tomu říká ,,toxic relationship”, kdybys měla čas, určitě si to někde dohledej.
    Každopádně ti můžu s klidem na duši říct, že i když ti to teď přijde jako konec světa, kdy nemáš chuť žít, pořád ho všude vidíš, představuješ si co mohlo a nemuselo být.. tak to časem přejde. Bude to bolet, tomu věř, ale jakmile všechnu tuhle bolest překonáš tak dojdeš k tomu, jestli ti vlastně člověk, který má být láskou tvého života, má způsobovat tolik bolesti. Nikdo, kdo by tě opravdu miloval a chtěl pro tebe žít by ti takhle neubližoval, věř mi.
    Věřím, že jednou najdeš někoho, s kým budeš šťastná a nikdy toto řešit nebudeš.
    A i když máš teď pocit, že je konec světa, že nemáš důvod žít, tak to NIKDY nevzdávej. :-) Měla jsem momenty kdy jsem si říkala to stejné, že už nikdy nebudu šťastná, že nikdy nikoho nenajdu.. a když se na to kouknu zpětně, tak si říkám jak jsem mohla být tak hloupá a mrhat svůj drahocenný čas na osobu, která si to nezaslouží.
    Jediná osoba která si momentálně zaslouží lásku, podporu, štěstí... jsi TY SAMA :-)
    Zaměř se na nějaké koníčky, školu/práci.. na zdokonalování sebe. A věř mi, že toho nebudeš litovat, právě naopak..
    Přeji ti hodně štěstí a sil, vím, je to těžké. Každá jsme si tím ale prošly a díky tomu jsou z nás stále silnější a silnější ženy.. :-)

  • XB-127.12.2020 15:05

    Bohužel jsi měla smůlu na mizeru nejvyššího kalibru... nebudu ti psát, abys hleděla na vše pozitivně, radovala se z maličkostí a podobné plky, to teď nepomůže. Ty si musíš uvědomit, že tohle je teď blbý čas, říkám tomu odborně 'shit time' - a až přejde, bude zase dobře a ty se naučíš mít se opět ráda a pak ti dojde, že za to absolutně nestál.
    Teď si musíš tím shit timem projít, přebrodit se tím, klidně si vědomě říkat, že teď je blbě, ale za nějaký čas se to spraví. Nenuť se do ničeho, do čeho se ti nechce, jen nech plynout čas s vědomím, že se to spraví a bude dobře. Protože ono bude ;-), moc ti držím pěsti, aby ses brzy cítila lépe.

  • Pomatuj si žádný chlap nestojí za takové trápení,věř mi mám zkušenost

  • Všechno přebolí. Vydrž - obnov vztahy a hlavně se zaměstnej.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 199 otázek, kterým se dostalo 271 493 odpovědí a 409 687 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist