Zrušení plen

Otázku položila: Anonymní uživatelka #349323 23.4.2018 23:05

Ženy,jdu se zeptat,jestli je tu někdo,kdo zrušil na odpolední i večerní spaní plenu i když se dítě do plen stále během spaní počůravalo.Syn je totiž přes den i venku bez plen už asi půl roku,má 2,5 roku,ale během spaní má vždy mokrou plínku,připadá mi,že prostě když ji má,tak čůrá do ní.Díky za rady a zkušenosti.

  • 30.04.2018 19:20:18 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Veronika3224.4.2018 6:51

    U nás. Jen polední spánek u nás není od 1,5 roku dcerky,nyní jsou dcerce 2 roky a 4 měsíce a před 3 dny odmítla večer plínu,mívala ji ráno trochu mokrou,tak jsem jí ju nedala a každé 2,5-4 hodiny v noci ji dávám vyčurat

  • sisterrys24.4.2018 7:54

    Na oplenkovani při spaní má ještě čas ;-)Pokud se počůrá i při denním spánku, počkala bych. Nebo bych zkusila plinu na denní spaní nedat, aby se ti potvrdilo, že bez pliny by necural. Pokud bys nedala plinu v noci, určitě na curani budit.

  • A.t.i24.4.2018 8:25

    Mladší byl už nejakou dobu bez plen, ale na spaní míval a vždy se pocural. Manzel pak prisel s teorií, že cura jen proto, že tu plinku má. Takže jsme zkusili nedat. Záměrně jsem ho na curani nebudila, ale protože bylo léto a horko, tak se tak jednou v noci budil, že má žízeň. Toho jsem využila a rovnou posadila na nočník. Neříkám, že by se žádná nehody nikdy nestala, ale pochopil to hned, že bez plinky se necura.

  • malej míval pleny na spaní dokud plena bývala mokrá. až byla suchá, teprve jsem ji odebrala. byl problém ho v noci vzbudit i na to wc jak měl tvrdé spaní a čurání ho neprobudilo a byl tak schopen v klidu spát.
    na denní spánek ji i nás bylo možné odebrat dříve, než na ten noční.

  • syn měl na spaní, teda na noc, plínku dlouho, než byl i bez nehod, měl víc jak 4 roky. Počůrání ve spánku je něco jiného než přes den, musí být vyzrálá nervová soustava (vzbudí ho to) a také dostatečně velký močový měchýř (vydrží po celou dobu spánku). Takže bych ty dvě plenky denně neřešila a zbytečně ho nestresovala častými nehodami

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 198 otázek, kterým se dostalo 271 491 odpovědí a 409 684 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist