Zpověď

Otázku položila: Bývalá uživatelka #79936 19.11.2013 0:42

Promiňte mi předem. Teď to spíš bude jen taková zpověď nežli otázka. Já to prostě musím někomu říct.
Mám nového přítele pár měsíců. Právě na něj koukám jak spí a říkám si, co s ním vůbec dělám. Vždyť mě se ani moc nelíbí. Vždyť s nim nic moc nemám společného. Že jsem se snad musela zbláznit. :-D Cítím se jak puberťačka :-D Ale přitom mám toho kluka, kterému právě teče z pusy slina docela ráda :-D Asi jsem fakt blázen. Nebo se tomu říká láska?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ehm.....další level je chrápání srovnatelné s rozjetou lokomotivou a další prdy :-) Na vzhledu sice záleží, ale nejdůležitější je charizma, povaha,......Jsi ted vedle něj, takže to tak hrozné nebude a srdce tam je. Kdyby ne, neležel by ted vedle tebe a neslintal do polštáře ;-)

  • hovori sa, ze tie tri mesiace su kriticke, vy ste ich uz prekonali.... pamatam, ked som zacala chodit s mojim uz manzelom :-D, tiez na zaciatku ruzove okuliare, neskutocna laska..... po tych 3-4 mesiacoch som si hovorila, ci je to OK, lebo uz tam neboli tie motyliky v bruchu ako na zaciatku vztahu..... a tiez som si hovorila, chcem ho ja vobec? ma toto zmysel? ale nakoniec som si polozila zakladnu otazku: viem si predstavit, ze ho uz viac neuvidim, ze mi neda pusu, ze uz nepojdeme na prechadzsku? ..... tak to som si vobec nevedela predstavit a to teda znamenalo, ze ho mam rada a dnes je to uz viac ako 13 rokov, co sme spolu a nedala by som ho za nic na svete.... je to proste moja laska:-)

  • Moje babička říkává :"co je na pěkné míse, když je prázdná" pokud ti má co nabídnout a je na tebe hodný ... jestli nemáte spolu nic společného jak píšeš, asi bych si našla něco co budete dělat oba s laskou a bude u toho legrace hmm? držím pěsti ať to dopadne, jak ty to budeš chtít a cítit!;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 234 otázek, kterým se dostalo 271 626 odpovědí a 409 758 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist