Zpívání

Otázku položila: Anonymní uživatelka #424562 31.5.2020 22:52

Jak poznám jestli zpívám hezky? Můj hlas může posoudit jenom mamka. Ta říká že se jí můj zpěv líbí. Ale já si myslím, že by mi neřekla, že zpívám falešné.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Na YouTube bych se rozhodne nenahravala!. Mohlo by te to zbytecne negativne ovlivnit.
    Byt tebou tak zajdu ve skole za ucitelem hudebni vychovy, pripadne bych se prihlasila do ZUS na nejake hodiny zpěvu, jak uz bylo receno.

  • stupidiack1.6.2020 12:15

    Zeptej se někoho nezaujatého - učitele hudby na ZUŠ.

  • Mě pár lidí řeklo že zpívám hezky ale já si třeba myslím že mi to nejde. Nejlepší cesta je pracovat na sobě. Zpívat se musíš naučit. Zjistí jak vysoko a hluboko zaspíváš a najdi si písničku která ti bude vyhovovat. Naposlouchej si ji...vnímej jak to zpěvák zpívá a trenuj;-) potom se můžeš ve škole zeptat někoho nebo zaspivat nějakému učiteli hudby zajít si na zkušební hodinu zpěvu...hlavně se netoč na YouTube nebo nepřihlašuj do nějaké soutěže jen abys zjistila jestli to umíš...to jen v případě že se ti bude zdát že je to dobré

  • Kamilka3317.2.2023 20:29

    Tohle je veliký problém, jelikož pokud vám to říkají jen lidé, co vás mají rádi, tak to může být pravda, ale také nemusí. Proto být na vašem místě bych si došla za nějakým učitelem zpěvu, abyste měla jistotu, zda máte nějaký talent. Já jsem se naučila hrát na kytaru a nedávno jsem si koupila na internetových stránkách https://www.topmuzika.cz/kategorie/ladicky-pro-kytary-696/nové dvě nové ladičky pro kytaru. Mám hudební sluch a umím hrát na kytaru, ale můj zpěv je katastrofa.

  • Nahrej se, dej se na youtube. Zkus se přihlásit na zpěv...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 197 otázek, kterým se dostalo 271 489 odpovědí a 409 679 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist