Zpestření v sexu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #52334 29.12.2011 21:06

Vyzkoušeli jsme různé polohy, rychlovky, delší předehry, ale nějak jsme se usadili ke stejnému "scénáři". Je to už takový stereotyp. Pro mě předehra, pro přítele není důležitá, potom jdeme buď rovnou na sex v misionářské poloze (oběma nám vyhovuje) a nebo napřed orální sex a tím to tak většinou končí. Od Ježíška (přítele) jsem dostala vibrátor a lubrikační gel :) takže ten jsme teď jednou použili, ale jinak je to klasika. Chtěla bych sem tam změnit polohu a taky bych chtěla aby to bylo takové jiné, protože takhle se vejdeme vždy do 20 minut se vším všudy, jen to příteli nechci říct slovně, ale naznačit. Aby sám od sebe chtěl třeba měnit polohy a ne vždy jít na tu osvědčenou. Taky moc nejsem ten typ, co přebírá iniciativu, jen na chvilku, ale ne na celý sex. Samozřejmě, že jako každý chlap, se i já sem tam kouknu na nějaké porno, ale zajímalo by mě, jak to míváte v sexu vy, co vše se odehrává. Ráda bych získala nějakou inspiraci od jiných a i rady, jak by se dal "obyčejný" sex zpestřit.

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Sydzej6029.12.2011 21:11

    Ahoj já mám se sexem také problémy.Manža chce já nemám chuť.Ale jinak já se udělám jen tzv: nahoře.Manža normálně nebo i když jsem nahoře.Jinak u nás celkovy sex trvá cca 5min.Pač vždy máme strach,že se vzbudí jedno s dětí(máme 3děti).

  • Jediné co mě napadlo ti poradit je: zkus, když už jste v té misionářské, jí nějak zpestřit ty sama, i kdyby to bylo jenom to, že se otočíte na bok, nebo ty uděláš svíčku, prostě přítele "donuť" měnit polohy.
    A pak mě taky napadlo, jestli si nechcete vyzkoušet nějaké role, já to s přítelem využívám hodně, vždycky se tak laškovně zeptá, jestli si chci hrát, nebo naopak skoro prosí, abych se ujmula vedení, tak třeba to taky pomůže :)

  • Verousek8929.12.2011 22:25

    Tak misionářská poloha není tak špatná, když ji třeba dokážeš nějak ozvláštnit. Třeba co znám, že si můžeš pod zadek dát polštář, tím budeš výš. Nebo také hodně dráždivé je, když dáš nohy na partnerova ramena, nebo když dáš nohy hodně k sobě, že budeš jako ležet téměř s nohama u sebe a partner se tam musí prodrat :D To také hodně dráždí, protože máš ty svaly jakoby stažené k sobě. My vyvádíme podle toho, co nás zrovna napadne a sex nám odhadem trvá také nějakých 20 min a vyhovuje nám to tak. Jednou se nám to povedlo na hodinu a půl a to byl náš rekord, ale že by to bylo nějak lepší než těch 20 min to říct nemůžu :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist