Zoufalá z bolesti

Otázku položila: Anonymní uživatelka #223911 13.4.2018 15:13

Ahoj holky,
mám takový hloupý dlouhý dotaz. V sobotu jsem se dopravila na pohotovost, protože jsem měla totálně otupělou tvář a nebyla jsem schopná pohnout koutkem. Přišlo podezření na obrnu lícního nervu a CT (to bylo v pořádku), příznaky ale do pondělí zmizely, jen pobolívaly zuby. V pondělí kontrola u neurologa, který se přiklonil k nějakému tomu zubu. Ve čtvrtek kontrola u zubaře, zubař nic nenašel, mezi tím i šílené bolesti hlavy a oka. Dnes kontrola u očaře tam také vše v pořádku. Ale bolest se opět vrátila a ještě se přidalo její vystřelování do půlky nosu a ucha. Takže v pondělí to vidím asi znovu na zubaře, ale nemám představu od čeho by to mohlo být. Máte někdo podobnou zkušenost? Nebo třeba takovou šílenou bolest a otupělost od krční páteře? Tu nikdo nekontroloval. Mám strach, nikdo nic nenašel a ta bolest je opravdu velká.

Tak čím dál tím víc to vypadá na zablokovaná záda. Už bolí úplně celá hlava, krční páteř a už to leze i do hrudníku. Takže zítra hned frčím zpět na neurologii. Děkuji všem za radu, ještě se ozvu co a jak. ;-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk13.4.2018 15:27

    Mě napadá ještě zánět trojklanného nervu, ale to by snad lidi na tý pohotovosti napadlo.

  • Zřejmě zánět trojklanného nervu. Existuje na to vcelku primitivní test u neurologa, který pomačká určité body v obličeji a pokud je to trojklanný nerv, tak bolestí budeš čůrat magi v kostkách. :-D Sorry, blbej vtip, ale chtěla jsem tě rozveselit. Zkrátka pokud je to ono, tak to fakt krutě bude bolet. Výhodou je, že na to existují, z vlastní zkušenosti mohu říct, velmi účinné léky, které rychle zabírají a jde to celkem úspěšně a rychle vyléčit. Zatím co píšeš, tak vše odpovídá příznakům právě trojklanného nervu. Trojklanný je proto, protože má tři cípy, každý směřuje do jiné části hlavy....jeden jde někde pod jazykem do spodní čelisti, jeden někde k nosu a třetí právě k očím. Většinou to začne na jednom tom cípu a pak se zánět šíří dál. Bolí to jako kráva. Budu ti držet pěsti, ať je ti brzy lépe, ale trojklanný nerv nikdy nepřestane bolet sám od sebe.

  • Měla jsem podobné potíže. Mam výrůstky na krční páteři a zúženy misní kanalek. Ona krční páteř je sfiňa :-(

  • Napadá mě borelioza nebo zánět trigeminu

  • Holky ale ten zanet trojklanneho nervu by ji na CT odhalili ne? Me teda nic nenapada, ale myslim, ze tohle by CT ukazalo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 665 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist