Zoubky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #39985 11.7.2011 11:53

Ahoj holky,
budu mit mozna blbou otazku ale, mam miminko kteremu za tyden budou 2 mesice. Dnes porad jen place a kdyz ji dam na dasnicky prst nebo ji je masiruju dudlikem tak se uklidni. Na zuby se mi to zda hooodne brzy ale neumim si to jinak vysvetlit. Poradte prosim jestli by to mohlo byt ono ale asi ne co?
dekuji za odpovedi

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mohou to být klidně zoubky..pokud prcka nebolí bříško, není mu teplo, nemá žízeň, tak to mohou být i zoubky. Malého začaly trápit akorát když mu byly 3 měsíce..ted máme první venku, také jsem si nemyslela, že to jsou zoubky, přemýšlela jsem, proč má ručičky v pusince, je nervozni a když jsme byli u dr. ve třech měsících, tak mi ukázala malou tečku..a ta se nám zvětšovala..předepsala nám na ně kamistad, ale ještě jsme jej nepoužili, stále čekám, až bude hůř.

  • Kamaradky holčička měla první zoubek ve 3 mésících. A v porodnici, když jsem tam ležela se narodilo miminko se zoubkem. Takže vyloučit se to úplně nedá. Jinak to může být cokoliv. Malej když byl zhruba takhle starej měl taky dva dny takovýhle stavy, chtěl se jen chovat. Zuby to nebyly páč teď mu je 7m a ještě žádný nemá. Prostě ho to po dvou dnech samo přešlo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist