Znovu s bývalým přítelem

Otázku položila: Anonymní uživatelka #326423 25.6.2016 21:10

Hezký večer všem. Nejdříve bych se chtěla omluvit za svoji anonymitu, ale je to pro mě hodně citlivé téma.
Před několika dny jsem byla na jedné akci, kde jsem se potkala se svým bývalým přítelem. Je to necelý rok, co se se mnou rozešel. Od té doby jsme se párkrát zahlédli, jinak jsme v žádném kontaktu nebyli. Asi jsem ho ani nechtěla vidět, protože jsem věděla, že by se mi to všechno vrátilo, a protože jsem se z našeho rozchodu vzpamatovávala hodně dlouho. Asi proto, že náš vztah trval poměrně dlouhou dobu a také proto, že to byl můj první vztah. Teď, když už jsem si myslela, že to všechno je za mnou a jsem z toho "definitivně venku", se stalo to, že jsme spolu na té akci skončili v posteli. Byli jsme lehce "v náladě" a tak nějak se to semlelo, že jsem nad tím ani nestihla přemýšlet. Prostě a jednoduše mi to vrátilo zpátky všechny ty bolestné vzpomínky, které jsem se skoro rok snažila zapomínat.
Je mi jasné, že on to asi bral nebo bere jako obyčejný "kamarádský úlet", ale já jsem z toho prostě strašně zmatená a nevím, co mám dělat. Jestli mu mám napsat něco v tom smyslu, že se to nemělo stát a byla to chyba...nebo mám počkat, jestli se třeba ozve on a řekne mi to samé.. takhle si ale prostě připadám.. já nevím, lacině a strašně hloupě. Teď si uvědomuju, že to byla obrovská chyba, neměla jsem vůbec dopustit, aby se to stalo, ale bohužel jsem prostě hloupá káča. Budu vděčná za všechny Vaše názory.
Hezký zbytek večera :)

  • 25.06.2016 23:05:06 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, pokud se s tebou tehdy rozešel on, pravděpodobně si chtěl jen dokázat, že tě může mít kdykoliv znovu. Chlapi v tomhle moc empaticky neuvažují :( Určitě se mu sama neozývej. Pokud by se přece jen ozval sám, neodepisuj. Pokud přeci jen odepíšeš, zachovej se chladně a nepřístupně, vyjádři mu jasnou nechuť být s ním dále ve styku. Věř mi, že tohle není chlap pro tebe, žádná láska z toho nebude. Věř mi, byla jsem v podobné situaci, dokážu si představit, co prožíváš....musíš se z toho dostat (odpustit mu ve své hlavě). Někde na tebe čeká mnohem lepší chlap :) Já už jsem si toho svého prince našla a ty ho taky brzy potkáš :)

  • Být tebou, tak mu nepíšu. Rozhodně ne první.
    Obecně moc nefandím návratům k bývalým. Hlavně si promysli, jestli by se ten důvod, kvůli kterému jste se rozešli, náhodou neobjevil znova, kdyby ses k němu vrátila.

  • Pie.com.key25.6.2016 21:38

    Nedělej nic ;)

  • Za mě by bylo důležitý proč jste se rozešli a jestli v dobrém nebo ve zlém. Píšeš, že jste spolu byli déle, takže třeba z toho bys mohla nějak usoudit jak to asi bere on, jestli to pro něj něco znamenalo. Má teď někoho?

  • Veronika3226.6.2016 7:30

    Nedělala bych nic, je to úlet pod vlivem alkoholu. Nepřemýšlej nad tím, stalo se stalo

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist