Zničené vlasy po prodlužku

Otázku položila: Alfi23 9.6. 12:29

Ahoj, sundala jsem prodlužko a mám vlasy docela zničené, to nejhorší se ostříhalo. Máte někdo odzkoušený nějaký doplněk stravy, co Vám pomohl? Děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Koukni na veniru, mají tam kolagenové drinky, případně jejich gumové medvídky jako doplněk stravy, já mám zkušenost s obojím a zlepšily se mi vlasy i nehty. :) Chuťově je to taky super.

  • Já jsem růst a obnovu vlasů řešila úplně jinak. Nakoupila jsem kvalitní vlasovou kosmetiku, začala jsem používat rýžovou vodu a rozmarýnovou vodu (doma jednoduše vyrobíš). Když jsem si dala rýžovou nebo rozmarýnovou vodu do vlasů tak jsem promasírovala vlasové kořínky. Doplňky stravy jsem nikdy nepoužívala takže vám můžu poradit akorát takto :-)

  • Zdravím, já po "trvalém" prodlužko taky měla dost zničené vlasy a mezitím než to dorostlo jsem si koupila clip-in , které vlásky neničí. :)

  • eli25521.6. 19:22

    Já si připlatila a mám pravé lidské vlasy, jak jen culík, který rychle dám a jdu, tak i klasické pramínky. Vidět to nejde, jsou téměř nerozeznatelné od mých pravých vlasů, mám je z e-shopu vlasy k prodloužení.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 329 otázek, kterým se dostalo 271 947 odpovědí a 409 977 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist