Znáte někoho, kdo by viděl/vypravoval že zahlédl ducha dítěte?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #87124 19.2.2013 13:11

Ahoj holky, věřím na posmrtný život, na duchy atd. Občas se o tyto věci teoreticky zajímám a je jasné, že o tomto už bylo napsáno mnohé, hodně lidí (možná i některé z vás) má nejrůznější vlastní záhadné a nevysvětlitelné zážitky, vidí duchy apod. Dnes mě napadlo, že ale téměř vždy, když někdo mluví o tom, že viděl ducha, tak se jedná o ducha dospělé osoby (různé babičky, tetičky, cizí neznámé osoby) nebo vyjímečně o duchy zvířátek. Nikdy jsem ale neslyšela o tom, že by někdo někdy viděl ducha dítěte. Je to možná tím, že duše dětí jsou nevinné a čisté a hned po smrti putují někam do nebíčka či jiného krásného místa a v blízkosti našeho hmotného světa se dále už nijak nezdržují. Nebo se mýlím? Má někdo z vás nějakou zkušenost nebo slyšel o někom, kdo by někdy zahlédl ducha dítěte nebo s ním byl v kontaktu?
Děkuji za všechny odpovědi a omlouvám se za tak citlivé téma.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, já se tímto přímo nezabývám, ale moje tchýně. Myslím si, že duše dítěte je tak čistá a nemusí absolvovat tu cestu, ty postupy, co duše dospělého člověka. Říká se, že většinou tyto duchy a auru okole tebe vidí také jen děti, protože jsou to čisté duše.

  • no, tak já věřím také na různé věci.. věřím třeba, že se rodí indigové děti, křišťálové, duhové..já jsem třeba indigová, má dcera křišťálová.. ale to je trošku jiné téma..

    ohledně tvé otázky, já věřím na to, že když zemře dítě, tak jeho duch, duše zůstává stále s maminkou, jednou jsem o tom někde četla...

  • já teda na duchy nevěřím, ale vím že po smrti zůstává člověk na to místě kde žil dělá stejné věci jako dělal když žil a trvá mu to než si to vůbec uvědomí že umřel, až si to uvědomí tak se vydává na cestu a znova se narodí právě po těch 49 dnech. vybere si své nové rodiče a při tom když se spojí spermie s vajíčkem tak do toho vstoupí a začíná celý koloběh znova. takže ano můžeme vidět jakéhokoliv zemřelého, ale pouze kratkou dobu a pak už je to spíš jenom představivost těch ostatních.
    zažila jsem to se svojí mladší sestrou, která po smrti "strašila" a pak najednou nic, proto tomu věřím že to takto funguje.

  • Ahoj, taky věřím na ruzné věci, moje babička vykládala karty i její kamarádka, obě už před pár lety zemřeli.Ráda se zajímám o tajemno, karty,duchy.myslím že jsem i duchy viděla(dospělého člověka)děti teda ne.Jinak jsem taky slyšela že miminka jsi vybiraji svoje maminky.já už na miminko čekám pár let a pořád nic.tak asi ještě ke mě nechce....

  • Odpovim strucne a jednoduse ze je mozno videt i ducha ditete.. ovsem ne kazdy ma schopnost videt duchy celkove....:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist