Znamky tehotenstvi ....

Otázku položila: Bývalá uživatelka #38506 16.2.2012 23:50

Maminky prosim Vas, snazime se o miminko s manzelem a jsem tyden po ovulaci mam pocit ,ze mam tuhe brisko a podbrisek , 1* denne mam vodovy vytok s bilimi kousky . Jak ulehnu do postele tak v noci spim tak max 3 hodiny strasne neklidne tak jsi dokazete predstavit jak vypadam po 8 hodinach kdyz dojdu z prace . Je to pro me nezvyk protoze jsem strasnej spac :-(((( Nevim jestli jsou to nejake znamky , treba zazival nekdo neco podobneho a muze mi pomoct . Teplotu si zatim nemerim jsem opravdu zacatecnice :-) dekuji Vam:-) Kraasnou dobrou noc....8-o

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Dovolím si odporovat, myslím si, že je to dost individuální. Já jsem cítila napětí v podbříšku již třetí den po oplodnění, byla jsem nafouknutá jako žabička a spala jsem hodně špatně. Samo, že jsem si celou dobu říkala, že je to vsugerované, ale dnes, 13 DPO mám pozitivní test :) Ale dokonce ani pozitivní test nemusí nakonec znamenat miminko. Takže doufat se dá vždy, ne? Držím palce, ať to je prcek a ne zažívací problémy ;)

  • Borlova17.2.2012 0:13

    Bohužel pokud jsi teprve týden po ovulaci, je na jakékoliv těhotenské příznaky brzo:-( To se maximálně může teprve zahnizďovat vajíčko, které se občas projeví mírnym špiněním.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 220 otázek, kterým se dostalo 271 570 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist