Znamky na gymplu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #421923 26.9.2019 17:48

Dobry den,
z tech kdo chodili na gympl,jake jste tam bezne dostavali znamky? Myslite,ze treba trojka z pisemky na gymplu je v pohode? Dostala jsem ji totiz z matiky a uprimne receno,pripadam si docela blba:D tak by me jen zajimalo,jestli se to nekomu treba taky tak zdalo a stalo,proste cokoli k tomuto tematu
Predem diky za odpovedi

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já vždy řešila své znamky a dvojka byla pro mě tragédie. Na gymplu jsem dvojky měla na vysvědčení na gymlu cca 2 za rok. Když jsem dostala první trojku na vysvědčení z mé nejmilejší matiky a zrovna z maturity (maturovala jsem postaru a na matiku jsem měla okno, ostatní předměty za jedna), probrečela jsem nejednu noc. Na výšce jsem měla jen jedničky.

    A jak to vidím teď vše zpětně?

    Na známkách nezáleží! Hlavní je, že něco umíš a pamatuješ na dlouhou dobu.

    Na známky se tě nikdo ptát nebude. Každého zajímá co umíš.

    Takže klid a známky neřeš!

  • Známky nejsou důležitý. Důležitý je, co umíš a jestli to umíš použít v praxi. ;) Hlavně je důležitý látku pochopit, i když to chápeš, můžeš mít horší známky. Já jsem na základce měla maximálně pár dvojek. Z matiky jsem nikdy neměla 2. A na střední jsem najednou měla z matiky na vysvědčení většinou 3. Matika mě bavila, šlo mi to, maturitu z ní jsem zvládla levou zadní :) Dokonce v prváku jsem měla na vysvědčení 4 z občanský nauky! A víš proč? Protože učitel měl blbý pravidla - jedno ústní zkoušení a jeden test za pololetí, takže 2 známky. Plus sis mohla jedno z toho opravit. Zkoušení bylo podle abecedy, já jsem chyběla na látku, na kterou jsem byla zkoušená, ptala jsem se, jestli bych mohla být až příště, že jsem nebyla na výkladu a že v sešitě spolužáci nic nemají, ptz si v hodině nic psát neměli. Někdo byl ochotnej jít místo mě, ale učitel trval na tom, že musím jít na to, co nikde nikdo nemá. Vyhledat na internetu to taky nešlo. Dostala jsem 5. Z testu jsem sice dostala lepší známku ale když se to vydělilo 2, byla to 4. A svět se nezbořil :)

  • Známky jsem taky nikdy neřešila. Na základce jsem byla premiantka a na střední jsem to z vlastní blbosti začala flákat, ale nakonec mám maturitu i VŠ a nikdo se mě nikdy na známky neptal. Na gymplu si myslím, že celkový prospěch by ti mohl poté pomoci až si budeš vybírat VŠ. Kamarádka se díky samým jedničkám na gymplu dostala bez přijímaček na VŠ, co si vybrala.

  • No tak já tě uklidním :-D na základce jsem byla premiant, to jsem měla max. 4x dvojky, ale po nástupu na gympl šly moje známky rapidně dolů.. takže hned v prváku jsem v pololetí schytala dvě čtyřky (z matiky a fyziky, tyhle předměty mi prostě nikdy moc nešly). Ve druháku jsem to srovnala na max trojky, ale ve třeťáku a čtvrťáku už se z matiky a fyziky čtyřka opět objevila (asi tím, že jsme brali - pro mě- už těžší látku). Ale abych nebyla az úplně blbou - hrozně mě bavily a šly předměty jako AJ,NJ, psychologie apod. Tam jsem vynikala. Je to o tom, na co máš hlavu a co tě baví. Na známky nikdo koukat nebude, učitelé tě taky nezabijou, hlavně když ukážeš snahu, Maturitu jsem krásně zvládla, o kousek mi uteklo vyznamenání, takže tak :-) Navíc jak už tu bylo psáno - pokud umíš použít vědomosti v praxi, pak ti je jedno, co je na vysvědčení (pokud to není 5) :-D Mimochodem teď jsem v třeťáku na VŠ a jelikož jsem se našla ve svém oboru, pobírám dokonce prospěchový stipendium, takže neboj, zvládneš to! Nenech se odradit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 664 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist