Znamínka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #17173 4.6.2011 13:28

Ahoj holky, prosím vás, kde si mám nechat jakkoliv odstranit znamínka? Kožní mi řekla že si mám zajít na kliniku kde mi to udělají leaserem a nebud mít ani žádnou jizvu potom, ale jedno znamínko stojí 1000,- a těch znamínek mám 6. Mohli by mi to udělat normálně na kožním? Díky.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, já s tím byla před pár lety normálně na chirugii, jizvy nemám žádné, připlatila jsem si slaboučkou nit. Nechala jsem si tenkrát odstranit 7 kousků ;))

  • Ahoj.Já si nechala odstranit vystouplé znamínko v podpaží z důvodu,protože se v podpaží holím.Byla jsem na chirurgii,jizvu nemám a neplatila jsem nic.Jenže to se ještě neplatily regulační poplatky.

  • Ahoj, jak pisi holky, na chirurgii ti znaminka odstrani, ja jsem ale jeste pred tim zasla na kozni - tam dokazi vytipovat ta nebezpecna. Jinak chirurga vybirej pokud mozno podle referenci, i na internetu (mne to totiz nedopadlo dobre, jizvy mam jak po strelnych ranach). Takze hodne stesti :)

  • Ahojky, ja musela k obvodakovi pro doporuceni a pak na chirurgii, kde mi to doktror bez obednani vyrizl. Zaplatis 30kc a je to. Me rekli, ze kazde ctvrtleti mi pojistovna proplati jenom 3ks zakroku, tak jsem na dalsi sla az za tri mesice. Ja jizvy nemam zadne a kamaradka ma silene velke. jenze ja jsem takova punta, ze jsem si davala bacha aby se mi to nerozjelo o pred vytahnuti stehu i po nich, takze myslim, ze kdyz clovek ty mista nenamaha, tak ta jizva neni videt. Ale zalezi na kterych mistech to mas, pokud nekde na obliceji, tak si udelej nektere laserem a jine chirurgicky.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist