Značka granulí pro štěňátko

Otázku položila: Bývalá uživatelka #21253 1.5.2011 17:56

Ahoj holky, tak opět píši ohledně štěňátka. Nyní se rozmýšlím na značce granulí. Váhám mezi Orijen, Proplan a K9. Máte někdo s nimi zkušenost? budu ráda za jakékoli vaše rady. Jinak fenku - stafbul - budeme mít doma, né moc veliká zátěž, ale spíše běžnější, ze začátku projde základním výcvikem a pak procházky a výlety. Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, vše co hoky radí je super, hlavně ne ty marketové sračky co jsou barvené!
    ProPlan, Hills, Bozita, Arden Grange, FirstMate, Belcando/Leonardo, Acana.... u Hillsu a Proplanu se platí víc za značku, ale je to kvalita stejně tak. ;))

  • Ahojky já mám fenku ted už roční ale dávám jí proplan a jsme sním 100% spokojená...

  • Ivka821.5.2011 18:14

    Ahoj ivekr, mi máme doma ridgebacka a začínali jsme s Proplanem (jehněčí) tak do roku a půl a teď dostává eukanubu taky jehněčí. A pejsek vypadá spokojeně :o). Celkově se jehněčí doporučuje pro citlivější zažívání. Ale ten náš blázen sežera všechno, ale pak je poznat jak mu to svědčí když vykoná potřebu. A s proplanem a eukanubou nebyl problém.

  • Ahoj Ivekr, my máme doma ročního kokříka, krmíme proplanem, většinou jehněčím a střídáme to s Bozitou - Robur, to je vynikající švédské krmivo, dá se objednat přes internet, je cenově stejně jako Proplan, náš pejsek je trošku vybíravý :-)

  • Ahojky, mi měli ze začátku proplanku a potvora to po 14 dnech přestala žrat pak jsme toho vyzkoušeli spoustu a zůstali jsme u OPTIMI od Visánu, je super mají na výbět ted už dokonce pro štěnata velkejch plemen. Má nádhernou srst leskne se jak s alabastru a chutná ji jsou to jediné granule které žere bez problémů. Jsou tak ve stejné kvalite jak proplan ale cenově dostupnější.

  • Ahoj,Já K9.....A Chicopee.Baští je super,Bobíky málo a bez prujmů.Srst krásná.Jinak jsem měla CHP a nyní Yorka.

  • Krmíme značkou Hills. Je to superprémiová řada. Granule i strašně hezky voní, na rozdíl např. od Proplanu, který je sice řada prémiová, ale po otevření pro nos nic moc libého. Za sebe doporučuji Hills či Royal canine.

  • Ahoj my krmíme už 4 roky Orijenem, má nějvětší podíl masa, ale stačí když se rozhodneš hlavně pro superpremiové krmivo jak už tady psaly holky. Objednávám Orijen po netu, vyjde to nejlevněji a dovezou mi ho PPL až domů.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 742 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist