Změna značky kojenecké výživy

Otázku položila: Bývalá uživatelka #30007 31.10.2011 17:26

Ahoj holky, prosím tě, mám 2 měsíční holčičku, kterou přikrmuji již od narození, měli jsme hned od záčátku málo mlíčka, a teď už nemám bohužel vůbec.
Do teď jsem jí dávala Nutrilon HA, teď bych chtěla zkusit Hami 1....
Jaké máte zkušenosti? Co dáváte vašim drobečkům vy? Můžu jí nějak uškodit, když přejdu na jinou stravu - myslim tím změnu té značky.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já dávám malému hami od 6ti měsíců..do té doby byl také na Nutrilonu, zkusili jsme ještě Bebu, ale po té se nevykajdil..v šesti měsících jsme zkusili Hami a Hipp, Hami mu chutnalo a u toho jsme zůstali, naopak Hipp se mi nedařilo rozpustit, vždy bylo takové mastné, takže letělo do koše. Hlavní je, jestli bude nebo nebude chutnat, pak sleduj pár dní stolici a pokud bude vše v pořádku, tak to klidně změn.

  • lidumilka.x31.10.2011 19:43

    My na tom byli stejně a ve třech měsících jsme vyměnili Nutrilon za Hami a bez problémů ho baštíme do teď :-)

  • my pouzivali celou dobu jednu znacku a to bebu,zkusit to muzes prejit na Hami,ale zalezi jestli ti to bude chtit,kamaradka take davala synovi Nutrilon a chtela v ramci uspor prejit na Hami,protoze je Hami levnejsi a maly ji to vubec nechtel,tak se musela vratit k Nutrilonu a Hami letelo do kose...uvidis,treba ti to mala bude chtit...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 595 odpovědí a 409 751 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist