Změna chování přítele

Otázku položila: Bývalá uživatelka #162611 20.12.2015 20:28

Dobrý večer, s přítelem se kterým jsem už 3 roky jsme měli úplně nádherný vztah, až jsem si říkala že je to divné, ale opravdu krásný. Mluvili jsme k sobě narovinu, vše jsem si říkali, respektovali se, atd. Jen co zjistil, že čekám miminko a ne jen jedno, tak si mě "opatroval" a nenechal mě nic dělat. Už pár dní ležím v nemocnici, do včerejšího mě navštěvoval, volal mi několikrát denně, psali jsme si... Dnes jsem mu volala já od rána asi třikrát a nezvedl to... Psala jsem mu, že ho mám ráda, co dělá, jestli dnes přijde, jak mu je.... a na to mi oznámil, že na mě nemá čas ať mu nevolám a nepíši... To bylo vše... Opravdu nevím co si o tom pomyslet, ještě včera vše bylo v pořádku a od rána toto. Brečím až z toho, upřímně fakt nevím jak si to rozumně vysvětlit.. teď je nedostupný a já nic nevím... Mám z toho nervy, co si o tom myslíte?

  • 21.12.2015 21:51:46 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Single20.12.2015 21:29

    Nikco, zatim nesil, treba ma mrte zahul v praci / ve skole, nebo nejaky prusvih v rodine, co si potrebuje vyresit sam a nechce te tim zatezovat.

  • Ahojky,netuším,co se mohlo stát...možná měl jen hodně blbej den v práci,zrovna něco řešil a volala jsi v blbý čas..sice by ti to neměl dělat,zvlášť když ležíš v nemocnici,ale jsme jen lidi a každýmu to někdy "ujede"..Ale každopádně bych myslela pozitivně,ono se to vysvětlí a bude všechno dobrý :) Už se ozval?

  • Ještě bych počkala, třeba až se uvidíte osobně. Třeba má nějaké potíže v práci, kdo ví. Nebo je to třeba záměr, tě takto vydeptat a pak "tadááá mám rpo tebe překvápko" (Ikyž těžko říct.. u mého přítele bych se tmu ovšem nedivila :D )
    Ono to určitě nebude tak hrozné a poví ti to :)
    Ale chápu, asi by mi taky hlodalo v hlavě co se děje

  • Zalezi jakym tonem to rekl a pokud to napsal, tak bych nehadala.
    Neni mozne, ze ti doma chysta na Vanoce prekvapeni treba :-)

  • sono220.12.2015 21:09

    Je mi to veľmi ľúto, že si V takejto situácii. Mne je to nepochopiteľné, ani som to nikdy nezažila, ale párkrát keď som bola vo veku, keď sme ešte chodili S priateľmi, počula som, že kamarátky zrazu nechal priateľ. Tiež nechápali, plakali, hľadali chybu v sebe. Veľmi ti želám, aby to bol priateľov skrat, a ,, vyspal,, sa z toho. Zrejme si priateľ uvedomil vážnosť situácie, deti, záväzok atď, neviem. Určite, máš právo poznať dôvod, prečo sa takto zmenil A vydiskutovat to s ním. Fakt neviem, čo by som na tvojom mieste robila😢 asi plakala A plakala a volala mu nonstop. Som zvyknutá u môjho muža, že mu môžem hocikedy hoci koľkokrát zavolať neviem si predstaviť, žeby mi jedného dňa, z ničoho nič povedal, že mu nemám volať, alebo, že nepríde domov. Ale keď ti mam Z rozumu poradiť, nechaj ho tak, keď prídeš domov, kontaktovala by som ho A poriadne mu všetko vykričala😡😡

  • No,já vím, že se to snadno říká,ale teď bys měla byt kvůli prckům opravdu v klidu! Treba na pritele dopadl ten stres takhle hloupe- ty v nemocnici,strach o tebe i male,vanoce na krku,vse,co se musi stihnout do konce roku,atp. Drzim palce,at je to dobre!

  • Nicoool tak co, jak se to vyvíjí s přítelem?
    Držím palce!

  • Ahoj, nedá mi to de nezapojit. Moc me zajímá jak se to vyvíjí dál.. Sama si nedokážu představit - obzvlášť když bych byla v nrmocnici, ze by z ničeho nic muž nereagoval a nechť semnou mluvit. Bylo by to z jakéhokoliv důvodu pro me velmi stresující. Pokud jste doposud měli opravdu pěkný vztah tak to nechápu a mrzi me, ze musí prožívat takové nepříjemné chvíle napětí a nevědět co se děje. Vy s přítelem žijete? A můžu se zeptat jakto, ze jsi v nemocnici? Nemohl příteli někdo neco nemluvit? Od te doby se neozval? Je stále možnost, ze ti chce udělat doma pekne Vánoce, ale to ho teda neomlouvá v tomto chování.. Je mi líto, ze musia se potýkat s takovou nepříjemnosti.. Snad se to vyřeší a bude dobře. At miminka jsou zdravá a ty také.. Kdy mate termín?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 535 odpovědí a 409 722 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist