Zmena MŠ

Otázku položila: Anonymní uživatelka #376074 17.2.2020 21:53

Ahoj. Nedavno jsem sem davala anon.prispevek jak syn omylem zastrih ousko atd. Cchci se zeptat jak jste to delali pri zmene skolky aby vam dite v jine skolce vzali kdyz v te puvodni je problem? Chci zmenit skolku . Myslim ze zde bude neco spatne jak na strane deti (muzou se postuchovat,prostr cokoli. Jsou to deti) netyka se to toho zastrihnuti tam opravdu nevim jak se to mohlo stat )tak i ucitelu kteri vetsinou nic nevidi. Ve skolkach v okoli maji vetsinou plno. Jak se to dela aby mi maleho vzali ted v jine skolce? Nebo aspon jako predskolaka od zari? Dekuji za rady. Chci aby byl klid

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • S tim na co se ptas zkusenost nemam, nicmene si myslim ze deti se budou postuchovat vsude stejne 8-o.... Mozna to nechce hledat chyby jen na druhe strane..

  • Zavolala bych do jiné školky, kterou máš poblíž a zeptala se, jestli bys k nim mohla syna preradit.

  • Pokud mají školky plno, tak ti těžko dítě vezmou už teď. Navíc budou mít přednost dětí, které byly u zápisu na tento školní rok.
    Na změnu školky v dalším školním roce musíš s dítětem k zápisu a uvidíš, kam se dostane. Vzít ho jako predskolaka musí do spadove školky.
    Synovec přecházel z jedne skoljy do druhe, protože v te prvni ho ucitelky nezvladaly (hyperaktivita). Beacha si to tam tenkrat domlouval osobne, ale bylo to v dobe, kdy skoljy nemely plno.
    Je dobrý seraky zamyslet nad tím jak moc dítěti prospěje změna kolektivu. Bude tam cizí a ne kazdy kolektiv jiné dítě na poslední rok přijme dobře.

  • Možná by byla řešením soukromá školka - tam berou děti povětšinou celoročně a bývá tam více učitelek na méně dětí = individuálnější přístup...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist