Změna CARU (Zlín)?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #228100 3.5.2017 18:03

Ahoj, přes rok a půl se snažíme o mimčo. Problém je na mé straně (PCOS). Od nového roku chodíme do caru do zlína, kde to bylo od začátku moc bezva, vše šlo rychle, všecka vyšetření mně i manžela atd. Pak mi diagnostikovali ti PCOS, dávali nějaké léky, injece, chodila jsem na ultrazvuky atd. Prostě to byl hukot.
Jenže minulý měsíc se nám zas nezadařilo ani díky časovanému pohl.styku, dostala jsem MS a měla jsem se hlásit u dr., na prohlídku a další konzultaci, co dál dělat příští měsíc. Jenže jsem volala na recepci a prý že pan doktor nemá čas a blá blá, objednala mě teprve na konzultaci až na 22.5.... já mám problémy s MS - nedostávám ji, jen když dostanu nějalé léky. No takže tento měsíc zůstane jen tak, protože ta porada s doktorem bude až po případné ovulaci, takže stejně i kdyby chtěl nějak začít léčit, tak nic...
Vím, že mít dítě navíc když má člověk nějaký problém není na lusknutí prstem, ale spíš mě mrzí, že když zezačátku to všecko šlo hladce a rychle, tak teď to jaksi podivně odtahují.
Tak se chci zeptat vás, které jste to taky absolvovaly - stávalo se vám to taky, že vás třeba měsíc nechali jen tak?

Dík

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak to neni dobry pristup. Jestli jsi mela jit na kontrolu, tak te sestra mela objednat na kontrolu a pak na konzultaci. Nevim, jak to je kdyz jsi takhle na zacatku (my zacali taky zacatkem tohoto roku a uz mam za sebou 1IVF s nevydarrnym ET a vydarenym KET), my tohle "domaci" snazeni preskocili (hodne spatny SPG). Ale cetla jsem, ze je to strasne o penezich, z toho co delaji pro vas asi maji malo penez a tak se o vas dost nestraji. Me hned do dalsiho pokusu "nahnali", at neztracime cas. Zavolala jsem negativni vysledek a sestra mi rekla ze mam vse vysadit a hned prvni den ms zavolat a zacit se chystat na KET. Takze to je ma zkusenosti. Jsme v Brne v Unice. Zalezi na kazdem CARu, ale myslim si, ze pro snazilku je kazdy "promarneny" mesic velka rana, proto me asi v Unice nenechali cekat, abych nebyla smutna z neuspechu.

  • Kamkri3.5.2017 20:47

    Ahoj, nenech se odbýt. Zavolej a objednej se pred ovu. Trvej na tom, že 22. je pozdě. Taky bych nechtěla mrhat časem.

  • Chápu,že chcete mimčo ale asi tam nejsi jedinná.Neznám nikoho,kdo by tam nebyl spokojený :-o
    Zavolej znovu..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 698 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist