Zlomené srdíčko, lék?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #414832 4.1.2022 19:11

Ahoj holky, co radíte na zlomené srdíčko? Kdy jsem z toho fakt moc špatná a smutná, myšlenky stále na něj, vidím ho před očima, vzpomínám na to co mi řekl, na jeho smích, gesta atd. Chlap, u kterého jsem kolem Vánoc cítila naději, novinku do života, a i když jsem si zezačátku myslela, že z toho nic nebude, u mě bohužel city vzplanuly, strávili jsme spolu i Silvestr, ale z jeho strany tam city nejsou bohužel, odradilo ho to, že nechci děti, rodinu, prý jsem pro něj ještě moc mladá puboška a povahově jsem ho zklamala a nejsem pro něj do života, což říkal už na začátku, že tohle hledá a plánuje, já bohužel zatím ne, ale jinak jsme si rozuměli, a z mojí strany jsem bohužel ujela a city vznikly a jsou neopětované...po noci pláču, přes den pořád něco musím dělat, násilím zastavuji myšlenky na něj či občas i během dne držím pláč. Hrozně to vnitřně bolí nejde to popsat snad asi každý kdo zažil tak ví. Nemám ani moc chuť k jídlu, už druhý den do sebe nic moc nenacpu:-( Nejhorší je, že bydlí 5 minut odemě. Je mi fakt hrozně a nevím co s tím, nechci se trápit:-( Navíc se to podepisuje na moji náladě, jsem protivná, v podvědomí mám vztek... Děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zamestnej hlavu ať už nějakým sportem koníčkem či něco podobného. Na co jsi třeba nikdy neměla čas. Klidně neco pro okolí šíleného, karate nebo jízda na koni. A chce to čas. Všechno jednou přejde. Prošli jsme si tím všechny. A žijem ;-)

  • Když jsem se před lety rozešla se svým ex, nesla jsem to opravdu hodně špatně a jak se píše v předešlém komentáři. Zkus udělat něco, co Tě vždycky lákalo, ale neodhodlala ses k tomu. Já se sebrala a prostě ze dne na den dala výpověď v práci, z nájmu bytu a za 14 dní už jsem seděla v letadle do UK. Nejlepší rozhodnutí v mém životě.

  • ninaricci6.1.2022 8:53

    Zní to sice blbě, ale najdi si koníčka a snaž se na to nemyslet. Vím, že to je hrozný klišé, ale obarvi si hlavu. Kup si od http://www.rajnehtu.cz/laky-na-nehty/ lak na nehty a udělej si něco šílenýho na rukách. Prostě cokoliv, abys na to nemyslela. Někomu pomáhá i změna, což jsou vlastně ty vlasy. A pak taky odprostění se od minulosti. Jestli máte nějakou společnou kavárnu, tak tam nechoď. Čekají tam na tebe akorát vzpomínky. Hlavně nezapomeň na to, že čas všechno otupí. :)

  • Zrovna prožívám to stejné, úplně jsi popsala mé pocity.
    Akorát teda že nebydlí v mém městě (teda cca 7km) a je to už přes půl roku. Ale vnímám to jakoby to bylo včera. Od té doby jsem ho ani jednou neviděla, což je vlastně dobře, ale i tak na něj nemůžu zapomenout a vybavuju si všechny momenty s ním.
    Jak tady radí, něčím se zabývat, dělat neco co nikdy atd. mi nepomáhá. Myslím na nej i při umývání nádobí, při testu ve škole, na procházce, na rodinné oslavě, proste furt….
    Já mám k tomu tu smůlu ze jsem hrozne líná a k tomu nemocná, takže taky nemůžu úplně všechno, co by se mi líbilo. Ale jak říkám, myslím na nej fakt při všem. Nemohla jsem se ani soustředit na zkoušky.. nic…
    Třeba tobě pohybová aktivita pomůže, v což doufej, protože tento pocit takovou dobu je fakt neuvěřitelně na nic. Já už z toho jsem na prášky snad.. tak hrozne jsem se ještě necítila, snad tebe to přejde co nejdříve.
    Podle tvého textu vyplývá ze je to dost čerstvé, snad ani ne týden?? Uvidíš jak dlouho to potrvá :-(
    Moje rada je tahle ta.. nejlepší náplastí bude nova láska :)
    Rada bych se tím řídila, ale po všech zkušenostech už nikomu nevěřím a snad ani nechci.
    Ale podle mě je to jediný, co tě z toho muže vytáhnout :)
    Moc držím palce at ses z toho co nejdříve venku a netrápíš se tak, jako já :-):-):-(

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 148 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist