Zlomene srdicko

Otázku položila: Anonymní uživatelka #440074 5.3.2022 10:21

Dobry den, je mi 14 let a poprve jsem se zamilovala pred rokem do jednoho kluka..Vsechno klapalo, bylo to hrozne krasny. Ale on mi rekl, ze jsme moc mladi na vztah, kdyz jsme se hadali..Ale mela jsem k tomu urcite duvody, protoze udelal vec, ktera mi moc ublizila.
Ale to je jedno..Zpatky k tematu. No a ja ho moc prosila, at me neopousti, ze pro nej udelam vsechno.
On mi rekl, ze se k sobe muzeme kdykoliv vratit, ale ze jsme ted moc mladi. Jsme spolu dyl jak pul roku a stale si kladu otazku" proc se mnou do toho vztahu sel? Kdyz mi ted rika, ze neni pripraveny na vztah,,. Nakonec jsme to vyresili, ze spolu zustaneme a ze nepozna jestli ke mne ztraci city, ptala jsem se ho a rika ze nevi.
Jsem strasne zmatena..Ale proste ja se o nej vzdycky starala, vzdycky jsem ho objimala a pusinkovala, byla na nej proste hodna. Ale pise si s nejakou holkou, kterou zna sotva 2 tydny a pisou si mnohem vic nez my dva..ta holka ma ke vsemu kluka:/ Strasne me to boli a bojim se mu uz rict cokoliv mi vadi, protoze mam strach, ze mi opusti.
Blaznim tak moc, ze jsem ztratila chut jist..A rodice se me porad ptaji co mi je, chteji abych jedla. Ale ono je to tezky..Rodice ho maji strasne moc radi a nechci aby na nej zmenili nazor.. Prosim, poradte mi..Moc to boli a strasne brecim..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik5.3.2022 10:33

    Nejdříve zapracuj na své sebedůvěře. Jde vidět, že jsi na vztah opravdu ještě mladá a být s někým jen proto, aby jsi nebyla sama, není dobré. Bude tě využívat a ještě víc, když ví, že tě má jistou a uděláš pro něj cokoliv jen proto, aby jsi si ho udržela. A když má řeči typu, jsme na vztah ještě mladý, věř tomu, že ti věrný nebude. Chce si užívat a ty budeš pouze záloha, když si zrovna nebude mít si s kým užít.

  • Marlena7.3.2022 7:49

    A kolik let je jemu? Podle toho, co píšeš, se mi zdá, že je mu nepříjemné, jak ho uháníš. Možná opravdu nemá zapotřebí ve svým věku řešit každý pseudoproblém. Nepíšeš, co ti udělal, jak ti ublížil. A to opusinkovávání je mu třeba taky nepříjemný. Zkusila bych tak netlačit na pilu a tato rada platí i pro budoucí vztahy.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist