Zkušenosti s notebookem Sony Vaio

Otázku položila: Verousek89 3.1.2012 22:50

Dobrý večer všem, budu si kupovat nový notebook (15,5/15,6") a zajímalo by mě, jestli někdo vlastní (případně má zkušenosti) notebook Sony Vaio? Chtěla bych znát zkušenosti, postřehy, názory, poruchovost, jestli jste s notebookem této značky měli nějaké problémy, apod. ... zajímá mě cokoliv. Moc všem děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj.Tento notebook měl v loni můj přítel.4 byl na reklamaci se stejnou závadou.Odcházela záladní deska.Po 4 jsme si nechali vrátit peníze.Takže u nás nespokojenost.Ovšem může to být kus od kusu.Takže já ti asi moc nepomohla.

  • má ho můj skoro/švagr :D a ten má teda vše v pořádku, ale vůbec nevydrží baterka. Být tebou zkusila bych se porozhlédnout po jiné značce. Né že by SONY byla špatná značka, ale pokud se jedná o počítače, určitě je lepší vybírat mezi značkami HP, ASUS nebo DELL, já mám DELLA 5 let, bez poruchy... všechno v pohodě, navíc dell má dobrý servis. Přítel měl Asuse, ty jsou dost výkonný a i hezký, pracuje pořád a super, bez závady. Teď máme od léta HP a také vše v pohodě :D takže s těmito značkami mám vážně jen kladné zkušenosti, a ceny jsou také celkem ucházející. Jinak i ve velkých firmách se spoléhají buď na HPčka nebo na DELLY - mají dost dlouhou životnost :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist