Zkušenost s postelí Bibop.

Otázku položila: Bývalá uživatelka #56898 11.11.2016 13:53

Ahoj, otázka je jasná :-) Máte někdo doma dětskou patrovou postel Bibop? Právě vybírám postel pro holky a tahle se mi hodně líbí. DO našeho pidipokoje bude potřeba palanda, tak chci něco, kam se vejde i pár věcí navíc. Za názory či zkušenosti děkuji :-)

https://www.nabytek-aldo.cz/detska-postel-bibop-2-osoby-x11070

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • sisterrys11.11.2016 15:20

    Postel se mi moc líbí. Jde o to, jak jsou holky staré. U menších bych měla strach, aby místo spaní nerabovaly. Je jasný, že každý dítě bude v takovéto posteli svádět si s věcmi na poličkách před spaním hrát, ale aby to vyloženě nerozházely. Pak mi u té vrchní trochu vadí to zvýšené prkýnko u přelezu do postele, ale taky tam záleží na věku.
    Pokud víš, že by holky věci nerozházely a té co bude spát nahoře, nebude vadit to zvýšené prkýnko (třeba při noční cestě na záchod), tak bych do ní šla.

  • Vlastní zkušenost nemám, ale kamarádka má myslím tu stejnou, akorát s tím rozdílem, že má ještě třetí výsuvné lůžko a myslím, že je spokojená.

  • Postel je krásná, ale bohužel mi nepřipadá až tak moc praktická. Poličky jsou všude, tím pádem dítě na spodni posteli bude spát na poličce spoustu noci, protože bude putovat. U spodní postele by mi navíc adilo, že nemá pevnecelo které zabrání, aby se posouval polštář. A je otázkou zda pokud máte pidi pokoj využijete praktický takovouhle rozsáhlou postel a ne palandu a skříňky, které se dají zavřít a nebude se tam tolik prasit.

  • Postel je to pěkná, ten úložný prostor ocení az později ale položila bych si otázku, jak zabráním mladšímu dítěti, aby se nedostalo nahoru a nespadlo. My máme klasickou palandu a na žebřík udělal manžel dřevěná dvířka na zástrčku, aby se tam nedostala dnes už dvouletá dcerka. Dvakrát z ní totiž spadla. Vždy s velkým štěstím. Ale teda přijde mi drahá. My máme dřevěnou palandu za 250.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist