Zkušenost s partners

Otázku položila: Bývalá uživatelka #179858 12.10.2017 14:59

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli máte někdo zkušenost s poradenstvím od partners. Sama uvažuji o nabídce schůzky kterou mi nezávazně udělal jeden z poradců a mám z toho docela dobrý pocit. Kamaradka má od nich uzavření penzijní připojištění a říkala jsem si, že by nebylo od věci nechat si nějaké staré smlouvy prohlédnout jestli jsou ještě aktuální nebo jít do nečeho lepšího. Ale chtěla bych i slyšet názor někoho kdo už od nic někoho vyzkoušel :) Budu ráda za každou vaší zkušenost.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • zakewka12.10.2017 16:19

    Pracuji v pojišťovně a zrovna na partners nic moc dobrého neslyším od nikoho.. jdou po objemu a ne až tak po kvalitě.. Ale zase je to hodně o člověku na kterého natrefíš.. Já osobně bych se k nim moc nehnala..

  • Být tebou, tak na schůzku nejdu. Jejich praktiky znám velmi dobře. Znám mraky poradců, všichni se umí chovat tak, abys z toho měla dobrý pocit a byla přesvědčená, že ti pomůžou ušetřit hromadu peněz. Ale ve finále nic z toho nepotřebuješ a oni to vyberou to, co je nejvhodnější především pro ně (i když ti budou tvrdit že ne, že nepracují pro jednotlivé instituce a provizi mají ze všeho stejnou - není to pravda, jiné produkty mají jiné provize). Pokud nejsi milionář, který potřebuje poradit s investicema, tak tohohle poradce nepotřebuješ, jenže oni právě rejžujou na obyčejných lidech, kterým nasekají životní pojištění (v tom lepším případě) a možná předělají hypotéku k jiné bance, i když to ve finále vyjde na stejno, ale pro ně je to další provize... A Partners jsou po OVB jedny z nejhorších. A jak to vím? Tohle poradenství jsem se snažila jistou dobu dělat. A i když jsem pracovala u jedné z těch lepších firem, stejně mi z nich bylo na zvracení, když jsem pochopila jak to funguje. Bohužel ale i mě tenkrát přesvědčili, že dělám super věc a pomáhám lidem. Ani náhodou.

  • Já na to mám tedy opačný názor než většina, co to tu komentovala. Asi kvůli tomu, že jsem to viděla i ze strany toho poradce. Přítel několik let dělal poradce právě pro Partners, ano, mají z toho provize, ale dělají to hlavně pro ty lidi, ale asi taky záleží, na koho narazíš. Vždycky ti udělají návrh, co ti nabízí pro tebe nejvýhodnější. Pokud máš nějaký smlouvy, hypotéku, půjčky, pojištění apod., tak se na to poradce podívá a navrhne ti nějakou alternativu, převedení, sloučení apod., aby to pro tebe bylo výhodný. Zároveň přítel byl pod svojí kamarádkou, kterou znám osobně. Ta pro Partners ještě pracuje a je vidět, že ji to baví a hlavně, že tomu rozumí. Rodičům se dívala právě na hypotéku, pojištění a všechno co se našlo a řekla jim, co platí zbytečně nebo naopak, co jim v pojištění chybí a přepracovala jim smlouvy. Takže teď jsme na tom o dost líp. Jinak já budu mít přes Partners stavební spoření (zatím je to rozpracovaný). Měla jsem do 18 stavební spoření, na konci tam bylo asi 250 tisíc. Takže návrh od poradce (v mém případě poradkyně :D) byl, že se část dá znova na stavebko (pro ty peníze se bude moct sáhnout až po nějaký době nebo až po skončení) a část peněz bude na spořícím účtě. Tím pádem tam bude větší úrok a příspěvek od státu a bude za to víc peněz, než kdyby to bylo na účtě... Ale ta cca půlka peněz nebude k dispozici. Takže za mě Partners ano, ale nejdřív si zjistěte, jaký má daný poradce ohlasy. Bohužel znám i takový, který tomu nerozuměli a pak zase hodně rychle skončili. :) Taky jestli se nakonec pro Partners rozhodnete, tak bych vám mohla dát kontakt (pokud jste z Prahy/K.Varů nebo v okolí).

  • Risu12.10.2017 16:29

    Ja s nima nemam problem.
    Na schuzku urcite bez. Pokud se ti to nebude zdat, tak na dalsi uz chodit nemusis.

  • Mě poradila mamka at vyzkouším nějakého finančního poradce když jsme šli s přítelem bydlet a moc nám to finančně nevycházelo. Mám jedinou zkušenost se slečnou z partners a nemužu říct, že by bylo něco špatně. Je mi příjemná a docela nám pomohla.

  • Nebudu psát co mám uzavřené a jak, protože to má stejně každý člověk jinak po vypracování finančního plánu, ale já jsem se službami této firmy spokojená už léta.

  • nikolette12.10.2017 17:22

    Partners finanční poradci pracují na základě provizí. To znamená, že z každé uzavřené pojistky mají provize, stejně jako ostatní pojišťováci, ale liší se tím, že dělají nejlépe pro sebe. To znamená že partners vyhlásí, že největší provize bude za pojistku uzavřenou např. u banky XY a v tu chvíli poradci uzavírají pojištění převážně pro tu danou banku aby měli největší provize. Takže finanční poradenství od partners nikdy nebude ušité na míru Vám, ale danému finančnímu poradci. Mám s tím zkušenost, přítel tam chvilku pracoval a odešel, protože už jen způsob jakým partners vyučuje své fin. poradce je děsivý. Takové metody, které chtějí po svých poradcíh... no fuj, bylo mi z toho zle. Pokud možno, vyhněte se komukoli kdo je od Partners a této firmě celkově, ve druhé řadě je tu OVB ale to je jiná kapitola. Pokud chcete dobrého fin. poradce, jděte do pojišťovny. Tam nic takového není, provize jsou stejné pro všechny a pro všechny produkty. Tam máte jistotu, že vám fin. poradce poradí opravdu na míru. Pokud byste měla zájem mám známou v České pojišťovně. Tak kdyžtak napište do zpráv a dám vám kontakt. :) Ale k partners nechodte, uškodíte sama sobě.

  • Nechodit, nebrat ! Ženy tady mají pravdu :-)

  • Asi jak píše Risu. Sama snima mám vlastní zkušenost a dobrou. Nezávazná schůzka proběhla v pohodě a pak jsme se domluvili jak budeme postupovat dál. A pokavad to chceš vyzkoušet tak bych do toho šla, udělás si na to sama obrázek a budeš vědět :)

  • Podle mě je to člověk od člověka. Někdo má špatnou zkušenost někdo dobrou. Každý ti tady může říkat svůj názor, ale stejně je lepší si na to udělat obrázek sama. Alespoň tak jsem to měla já. Četla jsem na partners negace i pozitiva a až když jsem pana Bajara kontaktovala sama a sešla jsem se, tak jsem si udělala svůj názor, že si chci nechat poradit. Poznáš až po čase jestli je to kvalitní člověk nebo ne, ale já si prostě myslím že je lepší dát na sebe, než na názor ostatních.

  • Když někdo nečemu nerozumí tak nevidím nic špatného na tom vyhledat pomoc od někoho zkušenějšího. Lepší věci dělat dobře na poprvé než něco opravovat a nervovat se.

  • Nechci tady moc opakovat co už holky třeba psali, ale jestli je to pořád aktuální tak ráda přidám i svojí zkušenost. Nejdřív jsem byla nejistá někoho takového vůbec kontaktovat, ale přečetla jsem si pár pro mě rozhodujících info a šla jsem do toho. Vzhledem k tomu, že poradce vám spoustu věcí oběhá a má lepší kontakty než vy osobně což je jasné, tak je mnohem lehčí vyřešit požadovaný problém a vzhledem k tomu, že sama asi jako každá tady mám dost věcí na starost bylo tohle pro mě fakt ulehčující. Mám odtud poradce necelý rok, ale nemám si na co stěžovat.

  • Kimberli6.12.2019 10:40

    Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat máte někdo zkušenost teď s tou novou pojišťovnou Simplea od Partners? Já jsem se koukala na internet, že se zaměřují hlavně na rizikové životní pojištění a to teď s manželem akorát řešíme, tak by mě zajímal váš názor.

  • Havrankovas10.10.2021 17:42

    Potřebovala bych si zařídit životní pojištění. Dokážete mě prosím někdo nasměrovat, u koho si ho nejlépe vyřídit?

  • Mulikova18.10.2021 1:45

    Pokud to mám soudit podle sebe, tak nejlepší je si před každým pojištěním zkontrolovat cenu na srovnávači pojištění, kde si můžete najít nejlepší nabídku.

  • Havrankovas20.10.2021 17:16

    Takže máte zkušenost s některým ze srovnávačů pojištění? Se kterým prosím? Který mi doporučíte?

  • Mulikova21.10.2021 22:31

    Já určitě mohu doporučit srovnávač pojištění https://www.klikpojisteni.cz/ , kde jsem to vždy dokázala rychle srovnat, ale také hlavně i vždy rychle vyřídit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 664 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist