Zklamání

Otázku položila: Anonymní uživatelka #402111 2.6.2020 22:45

Dobrý den, zajímalo by mne co by jste na mém místě dělali vy.. přistihla jsem svého přítele jak se líbá s nějakou holkou, kterou samozřejmě neznám.
Byla jsem z toho tak moc rozhozená, ze jsem mu nic neřekla a dělám, ze o ničem nevím. Jenže mě to samozřejmě vrtá hlavou a přemýšlím zda na něj uhodit nebo si to nechat do rezervy až se třeba naštve tak mu to predhodim..asi se i bojim reakce z jeho strany, ze mi treba bude lhát, a to je pak jasny že někoho muze mit. Tak kde je pak pravda, kterou se stejně nedozvím.. Akorát me to mrzi. Hodne me to zklamalo. 🤔 jinak jsme spolu 6 let. Díky a hezky večer

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • 8-o obdivuji že jsi ještě nic neřekla, ja bych to nezvládla.. I na takovou nevěru mám svůj názor... Rozešla bych se s ním.. Protože myslím, že to není jen u líbání.... Opravdu chceš být s takovým člověkem který neví ke komu patří? Ale při nějaké prilezitosti i když už to není třeba mezi vámi růžová tak hledá někoho jiného s kým by uletěl? Člověk který miluje a ví co je opravdu láska, tak to neudělá.. Myslím že to je pro tebe jasný signál vzít odvahu a jít pryč od takového může který si tě neváží.

  • sisterrys3.6.2020 13:18

    Mě fascinuje celkově tvůj přístup. Určitě bych měla tendenci to řešit hned. A nechávat is to jako zbraň na později?????????? Jako vyčítání je ve vztahu naprosto "super", hádat se stylem - jo tobě vadí tohle, ale podívej se na sebe, ty jsi udělal toto... to fakt problém, kvůli kterému vznikla hádka nevyřeší. Já sama bych s tím líbáním třeba nebyla tak striktní, že bych se hned rozcházela - hodně by záleželo, co by mi k tomu řekl a nadaných okolnostech. Ovšem pokud se už teď připravuješ na další hádku a je u vás normální vyčítání, takhle toto by byla poslední kapka. Já bych v takovém vztahu nebyla šťastná.
    A jinak mi celkově přijde, že si ve vztahu k němu sebe moc nevážíš. Vyznívá mi to, že radši budeš trpět, nic neříkat, aby on s tebou zůstal. Mě trochu hrdost. To on se líbá s jinou, on udělal chybu, ne ty.

  • Upřímně já jsem vdaná, a kdybych tohle viděla u svého muže. Naše manželství by skončilo. Protože ta rána by byla hodně hluboka a ta důvěra by asi nešla obnovit.

  • Viděla jsi to na vlastní oči. Asi nezakopl a neopřel se o ni pusou. Je načase si to přiznat. Bych mu oznámila,že jsem ho viděla a je konec. Důvěra je v háji. Nechtěla bych takhle žít.

  • přiznám se, že tak nějak tě nechápu, proč to nechávat na někdy později a na kdy? a proč vůbec? já teda bych ho konfrontovala hned v tom okamžiku, kdy bych to viděla .... mám snad nějakou hrdost přece, nehledě na to, že jestli si schováváte věci na později na hádky, tak něco není v pořádku, protože zpětné vyčítání nestojí za nic a pokud se má vyčistit vzduch tak hned,
    já nemám problém s prominutímm nevěry, dá se to prominout, za některých okolností .... musela bych vědět spoustu věcí o tom jak a proč se to stalo, ale třeba bych to překousla .... ale dělat jakože nic, to bych nedokázala ... takže konfrontovat hned a případně rovnou poslat do pr....

  • stupidiack3.6.2020 12:30

    Přesně jak píšou ostatní, kdyby tě miloval, tak se na jinou ani nepodívá, natož aby se s ní líbal.
    Řekla bych mu to hned, jak by přišel domů, ale i takhle "s křížkem po funuse" je to lepší, jak neříct nic a dělat, jako by se nemetlo ..
    A zároveň bych ukončila vztah.
    Ano, chápu, že po šesti letech společného života to nebude jednoduché, ale dokážeš si představit s takovým člověkem strávit zbytek života? Připrav se na možné omluvy a sliby z jeho strany, ale buď trvdá. Hodně sil! :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist