Zineryt a suchá pleť

Otázku položila: Anonymní uživatelka #36250 21.4.2011 22:07

Ahojky, užívám dvakrát denně Zineryt, pomáhá mi, ale mám šíleně suchou pleť, na tvářích mám úplný šupinky. Nevíte, jaký krém bych by zabral, ale aby se nějak netloukl s tím Zinerytem nebo pleť nezanášel? Díky za rady .)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahoooj... taky jsem užívala zineryt a měla jsem stejný problém, když jsem se ptala dokrotky tak mi řekla, že je to normalne, když už mě začaly suchá místa chvílemi i pálit tak mi změnila přípravek na duac gel je to mala tubičky za vyšší cenu, ale používala jsem ji asi týden a od té doby už mám klid... nic na pokožce žádné problémy ani nic podobného :-)

  • Tlouct by se normální krémy neměly, jen si kup nějaký lepší. Taky beru zineryt, už léta, a mám k tomu krémy od garnier. Nejlepší je, když máš denní a noční. A na dermatologii by ti určitě taky něco předepsali. Zineryt jsou antibiotika, na to by krémy neměly mít žádný vliv.

  • na suchou pleť používám Excipial, a během týdne je vždy po problému

  • Můžeš zkusit lipobasi repair. Pomáhá obnovovat kožní bariéru. Je bez parfemace. Stojí asi 130,- Kč. Já jsem jí používala po chemickém peelingu a mažu s ní i obličejíček svého 18 měsíčního syna. Krásně tě promastí.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist