Zimní oblečení pro miminko

Otázku položila: Bývalá uživatelka #33816 24.9.2012 13:32

Ahoj chystám se na nákup zimních věciček pro dcerku. Má 5 týdnů takže bude přes zimu ještě ležet v kočárku a nevím co přesně koupit. Určitě fusak, ale co se týče oblečení jestli kombinézu nebo bundu se zateplenýma kalhotama.. Asi spíš tu kombinézu ale je to první mimčo tak se radši zeptám :) Díky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • duramura24.9.2012 14:51

    kombineza je urcite lepsi, mela sem pucenej i setik (katata+bundicku) a vubec sem pro male mimi nepouzila
    to co je v tom odkazu je super, take sem to zvazovala :-)

  • Já měla pro malou kombinézu, byla už tedy větší, každopádně pokud je teplý fusak, extra teplé už bych nekupovala. Takže buď fusak a jen něco teplejšího do toho, nebo kombinézu, ale už nedávat fuask, jinak se dítko zapaří.

  • mám zimní dítě a měl klasický fusak beránka a bohatě jsme ho využili. Do něj dostával už jen takovou tenčí kombinézku a bylo to tak akorát. Osobně jsem chtěla fusak, protože to využiji i pro další potomky.

  • petulinkaa1324.9.2012 15:32

    tak my čekame přirustek v polovine/ ke konci unora a mam fusák jeste po me - 25 let stary,ale krááásny,červeny a jsem moc rada,takže ho vyuziluju chvili a pak zase na zimu až mimču bude cca 10 mesicu :-) každopadne pod to obliknout uz tolika nepotrebujes,hreje to dost :-)

  • Já čekám miminko na říjen a koupila jsem zimní fusak od Emitexu a pak mám pro malýho kombinezku a 2x kalhoty + mikinku (to na tu tužší zimu) a ted na začátek takový slabší overálek. Ale myslím, že pokud bude fusak tak stačí třeba punčošky, dupačky, body s dlouhým rukávem, svetřík (mikinka) a dát ho do fusaku.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist