Žijeme ve stínu jeho expartnerky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #386454 8.4.2019 10:24

Partner měl 18letý vztah, má z něj dvě děti co žijí s ním. Po rozchodu byl sám jen 2,5měsíce a začal nahánět mě... Celou dobu co jsme spolu si připadám, že nás je stále o jednoho víc. V týdnu je schopen se o ní Xkrát bavit - hlavně skrze děcka a hlavně kvuli penězům. Nebo skrz uklid , že na to tak seru jako ona apod. Včera hádka, že jsem stejná jak ona protože ON je jen pokladnička...nebylo to poprvé. Už jsem se neudržela a řekla, že je z ní vygumovanej, že pro něj budou všechny ženský stejný, protože ji má pořád v palici. Je možný, že se ani po 3letech nesrovnal s tím co mezi nima bylo? Je tak zgumovanej, že pro něj každá bude "stejná" jako ona ? Nebo to je jen můj pocit...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Netusim, za jakých okolností jste se seznámili a jakou jste plánování budoucnost, ale nepotreboval spis uklízečku, kuchařku a chůvu, nez partnerku? Par takových frajeru jsem ve svém okolí zazila. Asi bych si v klidu sedla, hodila na papír veškeré vydaje, domluvila se na pomeru, kterým budeme oba přispívat, stejne tak bych rozdělila peci o domácnost a zapojila do ni i jeho potomky. Pokud ma neco nevyrizeneho s ex, at si to s ni vyřídí.

  • No chapu ze s ni prozil pulku zivota a s jinou nebyl. Proste byl zvykly na neco, a nedokaze si ted zvyknout na zmenu. A jestli byl on ten "odkopnuty", tak taky chapu, ze s tim asi neni uplne srovnany.
    Ale uz je to doba, pokud se s nimi netahne rozvod nebo dohoda o peci o deti, tak nema duvod tohle delat. Asi je nejjednodussi mu rict, at uz konecne udela tlustou caru, veci jsou tak, jak jsou, ale ze tohle porovnavani a vycitani nesneses. To je o nervy toto. To bych taky nezvladala a asi bych premyslela o ukonceni vztahu, nebo i nejake pauze.

  • skrz uklid bych mu řekla, že mu taky narostly ručičky, a může se přidat..není to jen "můj" bordel. Co se týká peněz na děti atp.to je věc mezi něma, jeho ex a jím. A co se týká domácnsoti, každý má nějaký podíl na chodu, myslím finančním.. Já jsem teď už se svým manželem taky jela vše na půl. Jídlo, drogerie, nájemné atp.

  • Rebeca8.4.2019 14:52

    Pán je ukázkový manipulátor. Když od vás peníze nechce, ať pak nemá kecy, že mu žádné nedáváte. A že on pracuje, takže doma nemusí dělat nic, to je proboha co za blábol? 8-o Bych takovému géniovi navrhla, že budu nakupovat, vařit a uklízet na fulltime, ale leda v případě, že dám výpověď a on mě bude živit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist