Zesvětlující Silver Šampon

Otázku položila: Bývalá uživatelka #24703 18.8.2011 19:10

Milé womenky,chtěla bych se Vás zeptat,jestli máte nějaké zkušenosti se zesvětlujícím šamponem od firmy Swiss O-Par ( fialová lahev)..???:)Nebo jaký Silver šampon se Vám osobně osvědčil?? Tento jsem koupila v DM drogerii a chci se zeptat na zkušenosti,než ho použiju. Děkuji=)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A chceš to na přírodní a nebo odbarvované? Já jsem přírodní blond-docela hodně, ale tento šampón je k ničemu. Akorát vlasy vysuší a jinak nic. Na zesvětlované vlasy kamarádce trochu zabral a odstín se trochu přiblížil platinové blond.

  • Já mám SILVER od Loeral. Myslím, že to ale bude vše na jedno brdo. Jsem s ním spokojená. Jednou za čas si po umytí normálním šamponem nanesu ještě ten fialový, stačí ho malinko, hodně pění, nechám 3-5 minutek a opláchnu, potom je potřeba kondicionér, vlasy to lechce vysuší, jakoby zdrsní. Mám vlasy melírované, na přírodní blond nevím jestli to funguje, myslím,že jen na odbarvované. Nesmí se to s ním přehnat,ať je nemáš domodra :)

  • me osobe zadny fialovy sampon nezesvetlil vlasy,tak sem se prebarvila na tmavo:-)

  • Silver šampon... Z praxe: záleží jak která značka... Wella-super, Young-muselo se toho spotřebovat hodně aby to mělo efekt.. A z řad drogistického zboží odzkoušené nemám. Vlasy zesvětluje, aspoň si myslím, pouze chemicky ošetřené. Přírodní, to je sporadické. Každý vlas obsahuje jiný pigment. Vlasy se můžou přemývat s tím 2x do týdne. Víc se moc nedoporučuje, protože pak vlasy chytají nádech do modra nebo fialova. Je fakt, že silver šampony vysušují. Proto je dobré na závěr použít regenerační výživu. Což je u chemicky upravovaných vlasů automatické :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 525 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist