Ženskost

Otázku položila: Anonymní uživatelka #61997 16.3.2012 8:43

Ahoj děvčata. Prosím o radu. Když jsme se ptala přítele, co mu na mne vadí, co bych na sobě měla zlepšit apod., řekl mi, že mi schází ženskost a že bych měla i zhubnout (jsem boubelka). Nevím, co mám udělat, abych splnila požadavek "ženskost." Děkuji za každou radu.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Měla by si se mít ráda taková jaká jsi a jestli se sebou nejsi spokojená, tak s tím něco proved:)
    Rozhodně se nenafukuj a neurážej! Chlapi někdy myslí trochu jinak, já bych teda byla radši, kdyby mi ten můj řekl, že bych měla pár kil hodit dolu, než kdyby říkal jak jsem úžasná a dokonalá a přitom si přál abych zase měla tu super postavu. U nás vede upřímnost a to v jakékoli situaci a neměnila bych. To že by byl rád, kdyby si zhubla neznamená že tě nemiluje!!!!!!Ani že je to nějaký hovado!!!!!!! Řekl snad zhubneš nebo mě už nikdy neuvidíš? Ne, on tě má rád, ale NIKDO NENÍ DOKONALÝ a on prostě jen řekl, že by něco málo změnil. Tobě se na příteli určitě taky něco nelíbí, ne? Můj manžel chtěl abych sportovala, ale já byla výstavní lenoch :D Ted jsem mu vděčná za to, že díky němu jsem začala a změnila to, sport miluji a nemůžu bez něj být a to by tak nebylo, kdyby přítel mlčel a nedokopal mě k tomu.
    Gratuluji všem, co mají tak 100% dokonalé partnery, že by na nich nezměnili nic. A ráda bych se zeptala, ženská po chlapovi teda taky nesmí chtít aby zhubnul, jo?

  • Zeptala ses ho, tak ti odpověděl. Kdyby ses mu nelíbila, tak by s tebou nebyl. Ale radost bych mu udělala, zašla bych ke kadeřnici, na kosmetiku, kup si něco hezkého na sebe , však i boubelky jsou pěkné a sexy.:-)

  • Můj názor: Mám jednu známou, má normální postavu, ani ne tlustou, ani ne hubenou, má prsa, má dlouhé tmavé vlasy, dbá normálně na hygienu....potud vše OK....ale nemá právě tu "ženskost", i já jsem si toho všimla a její přítel to jednou i přede mnou nějak komentoval... Tak jsem přemýšlela, proč tomu tak je a uvědomila jsem si, že se prostě chová jako kluk, mluví docela hrubě, hlučně, nemaluje se, není moc pozorná hostitelka, kouří, nosí takový divný rockový šperky, když ten její cumlá lahváče, klidně si od něj lokne (sklenička? Nebudu špinit další nádobí) a pak se diví, že jí všichni předešlí opustili kvůli "normální holce"... Hlavně má takový chladný kukuč, nic v něm není něha. A chodí jako chlap, houpavá chůze, ruce trochu pokrčený a od těla :o))
    Ale je to prostě kopie matky. Jinak je fajn, nezkazí žádnou srandu, ale já bych třeba chlapům v hospodě oplzlý vtipy nevyprávěla, kdežto ona úplně v pohodě.
    Je mi jí trochu líto, protože za to nemůže, její matka je přesně taková a asi předala ten vzor.

    To jen tak pro zamyšlení, třeba někde shledáš nějakou podobnost.

  • Už nikdy se přítele neptej na takovou hloupost, jako co mu na tobě vadí. Pokud mu něco vadí, tak to až taková láska nebude. Tobě hlavně chybí sebevědomí!
    Jinak ženskost stačí koupit růžové tilko, častěji nahodit rtěnku a říkat na každý průšvih "ups".

  • Co máš dělat? Možná změnit přítele... Najít si nějakého, kterému se budeš líbit taková, jaká jsi. Nevím, co si tvůj přítel pod pojmem ženskost představuje, to může být dost subjektivní. Může to být v péči o sebe, o své tělo, ale taky třeba v chování, oblékání. Nedávno jsem viděla holku v kapsáčích s rozkrokem u kolen, v ruce cígo a mluvila jak dlaždič, tak to opravdu ženské nebylo ani trochu. Ale to asi nebude tvůj případ.

  • petulinkaa1316.3.2012 11:17

    Tak tohle kdyby mi rekl,tak mu reknu ,,Víš co ty CHLAPE,jdi si hubnout sam" a už bych se s nim nezahazovala...je videt,ze kdyz ti tohle rekl,tak to laska nebude,neco jineho je,kdyz bys mu rekla,ze ty sama chces se sebou neco delat a on by te jen podporil,ale zaroven by ti umel rict: ,,pro me nemusis,pro me si krasna" to je laska.Proc se s takovym chlapem zahazujes? at si najde nejakou z tech modelek,kdyz mu to pripada ŽENSKÝÝÝ......tyvole,takovy chlapy bych střilela!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist