Žehlit nebo sušit v sušičce? Co vyjde úsporněji?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #380300 10.4.2022 8:07

Ahoj maminky, tak přemýšlím, co vyjde úsporněji. Jestli žehlit mimču oblečení nebo jestli to hodit do sušičky? Koukala jsem, že někde píší, že to vyjde už nastejno..já bych řekla, že sušička bude žrát víc, ale je to jen moje domněnka. 🤔

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Sušičku nemám, ale zase do sušičky se vleze víc dětského oblečení naráz. Když žehlite zabere to o dost víc času když je to po kouskách. Záleží jak velkou praxi máte v žehlení a jak rychle vyžehlíte . Osobně bych se na to vyprdla a dala do sušičky ( kdybych ji měla )...zehlila jsem ale jen první tři měsíce, na tu chvíli se dá i ta vyšší spotřeba ustát. Taky záleží jak dlouho chcete žehlit.

  • Marlena10.4.2022 9:19

    Čas, který ušetříte za žehlení, zase můžete věnovat dítěti (nebo spánku). A to je k nezaplacení. Na druhou stranu má dětské oblečení spoustu gumových aplikací a obrázků. Zjistěte si, jestli vám sušička to oblečení nezničí. I když jsem měla pračku kombinovanou se sušičkou, žehlila jsem právě z důvodu množství obrázků na dětském oblečení.

  • hajtlik10.4.2022 19:56

    Miminko už sice nemám, ale sušičku ano a už jen kvůli té úspoře prachu z prádla bych ji nikdy nevyměnila za nic jiného. Do jedné sušičky se mi vejdou 2 pračky a prach z každého sušení je jedna plná dlaň. Prach který vyklepete doma při věšení a následně jej dýcháte, o úklidu ani nemluvím :)

  • Laurisska28.7.2022 20:56

    V tomto bych se nedívala na úsporu, ale na to kolik ti to ušetří času. Taky mám už sušičku na cestě a nemůžu se dočkat.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist