Ze sexu nic nemám

Otázku položila: Anonymní uživatelka #421273 6.9.2019 9:49

Ahoj mám problém. Přítele mám už dva roky a ze začátku dobrý protože je to takové vášnivé ale teď po čase mám problém při sexu. Nedokážu se vzrušit. Sex mám prakticky jen kvůli němu a ani já sama se nedokážu vzrušit, prostě to nejde. Mám občas dny třeba před MS že to jde ale je to málokdy. Přítel o tom neví a říkat mu to nechci jen nevím co mám dělat, jestli mám jít na gyndu se poradit nebo co já vím. Beru i různé léky tak jestli to je i tím. A když už se udělám jednou za dva měsíce tak je to přes klitorys takže tak.. Asi budu frigida ve 23 letech no

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nejake eroticke pomucky jste treba nezkouseli? Porno?

  • macicekkajik6.9.2019 10:08

    Ahoj, a jaké léky bereš?

  • Taky se mi to stávalo před rokem. Já jsem tedy už byla vdaná a manžel to poznal takže jsme si o tom promluvili. Pomohly mi změny. Třeba že jsme sex odložili na 2 měsíce a pak zkusili jinou polohu zkusili jsme někdy pomalý klidný sex a jindy rychlí. Záleží na tom jaký jsi tip. Jestli se uděláš přes klitoris tak fajn. Zkuste to obzvláštnit aď to není stará nudná poloha kde se přítel předvede jemu je zkvěle a ty jen čekáš až to skončí. Zkuste třeba masáže svíčky nebo třeba zkuste jet na výlet někde přespat....uvidíš že ti to pomůže. Nicméně můžeš navštívit sexuologa :-)

  • Teressa12.9.2019 9:49

    Nebereš třeba menstruaci? Může to být tím jakou bereš. S přítelem si o tom klidně promluv. Pokud je rozumný tak to pochopí a můžete spolu zkoušet různé praktiky.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist