Zbabraný orál?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #389420 1.4.2018 23:49

Předem se omlouvám za naturalistický popis, ale fakt by mě zajímalo, jak to máte vy?

Dneska jsme si po dlouhé době dali 69, ale dopadlo to fiaskem. Aspoň pro přítele. Sice jsem měla orgasmus, ale zato on měl třikrát plnou pusu, tak plival do kapesníku, někdy v průběhu mi řekl, abych přestala, protože cítil dráždění jako ránu elektrickým proudem, což ho bolelo a ne vzrušovalo. Nouzově jsme přistáli v misionáři a potom strávil půl hodiny v koupelně (to většinou dělám po normálním sexu já), kde si několikrát vyčistil zuby a jazyk vším, co našel - zubní pasta, ústní voda, v kuchyni pak kloktal a zapíjel vínem, Colou, snědl skoro celé balení Toffifee, tyčinku Kit Kat... A já mu stejně dneska večer pusu nedám a zítra se uvidí.
Napište mi prosím, co vidíte dobrého na opěvované 69? Nebo co děláme špatně? 😁

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Špatně je to, že si jdete po tom čistit zuby...asi to pro vás příjemné a normální není. Tak to nedělejte. Zkuste zase za nějaký čas, třeba to pak půjde 😉

  • babillage2.4.2018 6:24

    A po normalnim oralu taky pak plive do kapesnicku a lwei do koupelny?

  • A neměla jsi u toho třeba mokrý orgasmus a to příteli vadilo? Mě třeba 69 nevyhovovala, nemohla jsem se soustředit ani na partnera ani na sebe, ale takovýto problém jsme neměli. Manžel oral nemusí ani u sebe ani u mě, tak si vystačíme s klasikou a nijak nás to neochuzuje.

  • My jsme 69 zkoušeli asi 2x nebo 3x a není to prostě ono. Radši orál normálně. Při 69 se nemůžu soustředit ani na sebe ani na přítele a ještě je to dost nepohodlný a všechno z toho bolí. :D A to ani mezi námi není tak velkej výškovej rozdíl, tak normálně. A zuby si teda nechodíme čistit ani jeden po orálu. ;) Vždycky jsem při sexu hodně mokrá a ani jednomu z nás to nevadí. Jenom když se pak přítel vrátí nahoru, že mi jde dát pusu a všechno to o mě otře, to neni příjemný ani kdyby to byla obyčejná voda :D

  • My oral s pritelem nedelame a vubec nam nechybi. Je to pro nas oba nechutne. A je to tsky nezdrave. Protoze ty tekutiny co jdou z tebe nebo z neho do ust, tak jsou vysoce toxicke..a je to hodne nezdrave..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 714 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist