Závislost na partnerovi

Otázku položila: Anonymní uživatelka #393028 15.5.2018 17:29

Ahoj,
s přítelem se vidíme každý víkend a když už se nevidíme třeba dva dny, chci ho znovu vidět, jsme spolu skoro dva roky, a ted mi napsal ze uz ho to nebavi, ze se vidime porad, ze si mam najit vlastni zajmy. Prijde mi ze uz me nema rad, nebo nevim, ikdyz mam nejakou aktivitu ten den tak myslim jen na to co dela apod. A kdyz to s nim chci nejak resit tak se nastve a jde pryc. Co s tim? Moc prosim o radu, nevim uz jak dal.

  • 16.06.2018 0:22:52 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Takováhle žárlivost je pro vztah fakt smrťák 😞 Udělej, co ti přítel radí - najdi si vlastní zájmy a nech ho taky trochu dýchat. Kdyby tě chtěl podvést, tak to muže udělat naprosto kdykoliv, nemusí ti na to nalhávat nic o hospodě a kamarádech. Nejspíš fakt chce jen občas zajít na pivko, tak se hoď do klidu, než ti uteče. Nebude se to číst dobře, ale já bych s takhle stíhacím partnerem nevydržela ani měsíc, promiň 😳

  • Myslím si, že nejde o tom, že už tě nemá rád. Jenom prostě chce víc času pro sebe a víc trávit čas třeba s kamarádama. Přítelkyně, co ti je furt u zadku je otrava ;) Možná ze začátku mu to nevadilo, když ste byli hodně zamilovaný, ale to pak přejde a někdo už nemá tolik tu potřebu být se svojí polovičkou 24/7. :) Nemáš vlastní zájmy? Něco co tě baví, co ráda děláš? Chce to se zabavit a prostě se udržet a nepsat mu, nevolat často a nebýt s ním furt.
    S přítelem jsme spolu přes dva roky. Většinu vztahu se vídáme jenom o víkendu. Jinak si maximálně píšeme, ani si nevoláme natož videohovory. Není to ideální, chybíme si, někdy víc, někdy míň. Ono by to bylo jiný, kdybyste spolu bydleli, začali byste si brzo lézt na nervy. A i takhle kdybyste se vídali denně, taky by vás to časem omrzelo. Jeden z důvodů, proč jsem ukončila minulej vztah bylo právě tohle. ;) Přítel se mnou chtěl být furt, vysral se na všechny kámoše, na všechno co ho bavilo a chtěl po mě to stejný. Vídali jsme se ve škole, po škole, před školou a i o víkendech. Měla jsem pocit, že nemám prostor pro to, co chci dělat já. Podívej se na to i z přítelovo strany, třeba to fakt přeháníš, nevím ;) Blbý je, že to nechce řešit. Ale třeba na to jdeš špatně.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist