Závislost na neurolu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #404901 27.9.2019 22:45

Dobrý večer. Chtěla jsem se zeptat. Byla mi diagnostikována panická porucha a záchvaty úzkosti. Dostala jsem na předpis neurol 0,25mg. Mám ho brát před spaním, jelikož moje úzkosti přicházejí v noci. Nevíte, jak je to se závislostí na léku? A kdy by bylo nejvhodnější ho brát? Třeba 30 minut před spaním? Nebo 2 hodiny? Moc děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Závislost na Neurolu se vypěstuje relativně rychle, obvykle se používá jen na překlenovací období než zaberou AD, nebo přímo při atace. Prášky Ti napsal psychiatr? Žádná antidepresiva nepředepsal? Pokud ne, ještě bych to zkonzultovala s jiným psychiatrem - závislost ne benzodiazepinech je srovnávána se závislostí na tvrdých drogách..

  • Ahoj, mám epilepsii od loňského podzimu a taky tohle u mě nastoupilo. Ale já byla doma relativně v klidu, problém nastal když jsem měla někam jít. Na neurolu může vzniknout závislost kdyz se bere dlouhodobě. Já osobně bych si ho vzala když by bylo nejhůř. Jak se u tebe panika projevuje? Vim že kamaradka trpěla rok po smrti maminky a zvladla to bez léků, zkoušela přírodní cestu Bachovky a tak

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 147 otázek, kterým se dostalo 271 327 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist